ACE KAUSIENNAKKO

Teekkeraiden kausi alkaa tiistaina, kun ACE:n vieraaksi saapuu PP-70 kaupin iltavaloihin klo 20. Joukkue on harjoitellu helmikuun alusta alkaen, mutta tällä kertaa uuden valmennuksen alla, kun joukkueen peeli-identiteetin luonut ja kutosesta kolmoseen nostanut Tommi Kaipainen siirtyi yhtä astetta ammattimaisemman paikallisen kilpailija Ilveksen riveihin. Tällä kaudella joukkue on viime kauden lopussa mukaan tulleen Harri Solan hyvissä käsissä ja Harrin odotettaan tuovan joukkueeseen ripauksen suoraviivaisuutta sekä klassista “hard workd & determination” -ajattelua seksifutiksen rinnalle.

 

Pelaajien osalta luonnollista poistumaa on ollut kuumien työmarkkinoiden repiessä tuoreita diplomi-insinöörejä pitkin maata. Uusia opiskelijoita on saatu liittymään joukkoon kun hyökkäystä vahvistaa sähäkkä Joonatan Sipola, puolustusta Taavetti Ahonen ja Lassi Kyöstilä, sekä maalivahtiosastoa Vertti Peltomäki ja Anton Krotov. Juonikkuutta keskikentälle tuo IkU:n riveistä ACE paitaan vaihtanut Teemu Ylinen, joka on tuttu kasvo myös futsalkentiltä. 


Talvikauden aikana pelatuissa harjoitusotteluissa ACE:n kone on lähtenyt yskien käyntiin ja Suomen Cupin avauskierroksella ACE kärsi kirvelevän tappion TamU/2:lle rangaistuspotkukilpailussa kauden ensimmäisessä kilpailullisessa ottelussa. Harjoitusottelut ovat kuitenkin toimineet hyvänä treeninä kautta silmällä pitäen ja niistä on tunnistettu kehitystarpeita joiden parissa on tehty töitä. Joukkue lähtee kauden avausotteluun luottavaisin mielin tavoittelemaan ehjää kautta ja seurahistorian parasta sijoitusta.


Tulokset harjoitusotteluista:

TPVA – ACE 4-0

ACE – KeuPa 6-1

TamU/2 – ACE 2-2 rp 5-4, Suomen Cup

TP-T – ACE 4-2

TamU/2 – ACE 3-0

TPVA – ACE 1- 6 


Pelaajat

Maalivahdit: Valtteri Kannosto, Vertti , Anton Krotov

Puolustus: Valtteri Seppälä, Antti Haavisto, Roope Jetsu, Arttu Hentula, Rasmus Hämäläinen, Niilo Viheriäranta, Matias Soini, Taavetti Ahonen, Lassi Kyöstilä

Keskikenttä: Timo Uljanoff, Niklas Pynnönen, Niko Virtanen, Saku-Aleksi “Peltsi” Peltonen, Vili Ridell, Teemu Ylinen, Väinö Lehtonen, Leo Salmela,

Hyökkäys: Santeri Kallio, Joonatan Sipola, Lassi Setälä


Huhtikuun ohjelma

12.4. ACE – PP-70 @Kauppi 3, klo 20

13.4. – 1.5. Teekkarivappu

19.4. Haka j. – ACE @Tehtaan kenttä klo 19

29.4. ACE – Loiske @Kauppi 3 klo 20.30