Yhteenveto

1-3 (0-1)

12′  0-1  Venla Kuusinen        (Anne Riekki)

22′  1-1  Jessica Kannosta     (Elina Setälä)
25′  1-2  Anne Riekki                (Venla Kuusinen)
27′  1-3  Venla Kuusinen        (Oona Jaatinen)

 

ACE naiset kävivät onnistuneella ryöstöretkellä Porissa, kun pudotuspelipaikkaa havitteleva MuSa hävisi kotonaan ACE:lle luvuin 1-3. Ensimmäinen puoliaika oli varsin tiukkaa vääntöä, eikä kumpikaan joukkue päässyt pyörittämään peliään haluamallaan tavalla. Tolpat toki kolisivat molemmissa päissä ACE:n pommittaessa niin ylärimaan kuin tolppaankin ja MuSa taas kävi pariin otteeseen pallon kanssa hyvin lähellä maaliviivaa, mutta aina edessä oli joko ACE-vahti Leena Lepikonmäki tai joku kenttäpelaajista.  ACE pääsi puoliajalle kuitenkin yhden maalin johtoasemassa, kun Venla Kuusisen sai aikaan hyvän vedon, joka upposi vastustamattomasti taka-alanurkkaan.

Toinen puoliaika jatkui vastaavanlaisena ja peli aaltoili vahvasti päästä toiseen. MuSa pääsi yllättäen tasoihin toisen puoliajan alkupuolella sivurajasta vedetyllä kovalla vedolla. Tasatilanne kesti kuitenkin vain muutaman minuutin, kun Venla Kuusinen vapautti Anne Riekin vastakkain MuSa-vahdin kanssa, josta Anne ei erehtynyt vaan siirsin ACE:n jälleen johtoon. Kahden maalin johtoon siirryttiin jälleen Venla Kuusisen laukauksella Oona Jaatisen syötöstä.  MuSa haki tämänkin jälkeen ahnaasti kavennusta ja prässäsi korkealta, mutta ACE:n järkevä pelaaminen johtoasemassa teki MuSan pallonhallinnasta varsin vaaratonta. Toki vaaranpaikkojakin oli vielä ja erityisesti kun MuSa otti käyttöön viidennen kenttäpelaajan, mutta Leena Lepikonmäki nollasi useamman Porilaisen yrityksen ja näin ACE vahvisti asemiaan sarjataulukon neljännellä sijalla.

Pelistä jäi varmasti vielä paljon parannettavaa, mutta positiivista oli huomata puolustuspelin parantuminen lähemmäs omaa tasoa. Hyvää puolustuspelaamista varmasti tarvitaan myös tulevana lauantaina, kun vastaan asettuu vieraissa GFT.

Tulokset

Joukkue1st HalfGoals
MuSaFutsal01
ACE Naiset13