Uutiset

 • ACE valmennustiimi vahvistuu 9.7.2018

  AC Estudiantesilla on ilo ilmoittaa valmennustiiminsä vahvistumisesta. Heinäkuusta 2018 eteenpäin vastuun maalivahtivalmennuksesta ottaa joukkueessa Jouko Kallio. ACE Futiksen valmennustiimi kasvaa näin ollen kolmen henkilön kokoiseksi, kun pitkään seurassa vaikuttanut Kallio hyppää kelkkaan. ”Jokke” tulee myös toimimaan ACE Futsalin maalivahtivalmentajana syksyllä alkavalla futsalkaudella.

 • ACE voitokas Kyötikkälässä 7.7.2018

  Kyötikkälässä pelattiin perjantaina 6.7.2018 Nelosen nousutaistelun kannalta merkityksekäs ottelu, kun sarjakolmonen Kavo ja sarjanelonen ACE kohtasivat. ACE vei pisteet mukanaan luvuin 2-3.

  Ensimmäisellä puoliajalla avauskokoonpanoon palannut Tuomo Hentilä iski kaksi maalia. Ensimmäinen syntyi pallonhallintahyökkäyksen päätteeksi tulleesta keskityksestä ja tämän jatkotilanteesta. Toisen maalin Hentilä laukoi suorasta vapaapotkusta. Tauolle mentiin näiden myötä lukemissa 0-2.

  Toinen puoliaika jatkui pitkälti samoin kuten ensimmäinenkin ACE:n hallitessa. ACE:n passivoituessa Kavo kuitenkin iski nopeaan tempoon kaksi maalia ja pelin tasoihin. ACE loi kuitenkin hyvin paikkoja läpi toisenkin puoliajan ja yritys palkittiin kolmannen maalin muodossa. Juho Jumisko murtautui laidalta maalille, syötti keskellä vapaana olleelle Niko Virtaselle ja Virtanen viimeisteli loppulukemat 2-3 ACE:lle. Voiton myötä ACE nousi taulukossa kolmanneksi.

 • Pisteet jakoon Pirkkalassa 2.7.2018

  Maanantaisena iltana pelattiin ACE:n ja PJK:n välillä Nelosen kärkipään kamppailu. PJK saapui otteluun vielä sarjassa tappioitta ja myöskään ACE ei ollut hävinnyt edelliseen 7 sarjaotteluun. Molempien tappiottomat putket saivat jatkoa, kun pisteet tasattiin lukemin 2-2. AC Estudiantesin maalintekijänä kunnostautui Niko Virtanen kahdella osumallaan.

  Ohessa Moron raportti ottelusta.

 • Morossa ACE – IkU otteluraporttia 2.7.2018

  Taannoin pelatusta ACE – IkU ottelusta (1-1) on löydettävissä otteluraportti Aamulehden Morosta. Kyseinen raportti sekä hieman ACE:n kauden kuulumisia löytyy oheisen linkin takaa.

 • PJK ottelu siirretty maanantaille 28.6.2018

  PJK – ACE, joka oli määrä pelata perjantaina 29.6.2018 on siirretty maanantaille 2.7.2018 klo 19.00. Syynä siirtoon odotettavissa oleva vesisade ja tästä aiheutuva pehmoinen kentän kunto perjantaina.

 • ACE voitokas Kaukajärvellä 7.6.2018

  Keskiviikkona 6.6.2018 pelattiin Kaukajärvellä Tampereen Nelosen kärkipään kamppailu Tamu/2 – ACE. Ensimmäinen puoliaika päättyi maalittomana, mutta toinen ei ehtinyt vanheta kauaakaan kun alkoi tapahtua. Ensimmäisen maalin iski Tamu/2 hienosti rakennetun hyökkäyksen ja oikealle laidalle muodostetun 2vs1 tilanteen jälkeen 56minuutin kohdalla. Tamu/2 pelaaja pääsi murtautumaan boksiin ja antoi nappisyötön pilkun tietämille, josta Antti Haritonov viimeisteli varmasti vasempaan alakulmaan. Johtoasema ei kuitenkaan kestänyt kuin viitisen minuuttia ja loppu puoliaika olikin AC Estudiantesin. Tasoitusosuma syntyi lyhyenä pelatusta kulmapotkusta, kun Tuomo Hentilä pääsi laukomaan volleysta lähietäisyydeltä. Laukaukseen tulkittiin ilmeisesti kimmokkeiden sen verran vaikuttaneen, että maali merkittiin omaksi maaliksi.

  Vain pari minuuttia tasoituksesta ja Topias Tuomola pääsi murtautumaan laidalta. Nappikeskitys luukulle ja Juho Jumiskon liuku takatolpalle ja lukemat 1-2. Toisen ja kolmannen osuman välissä oli jo hieman enemmän aikaa, kun seuraava osuma syntyi 72 minuutin kohdalla. Tällä kertaa keskikolmanneksen pallonhallinnan päätteeksi Niko Virtanen saatiin pelattua positiiviseen peliasentoon taskuun ja Joona Neuvonen ajoitti pystyynjuoksunsa etualueelle mainiosti. Kaunis läpisyöttö ja viileä viimeistely etukulmasta ja numerot lopulliseen muotoon 1-3. Tällä tuloksella ACE nousi tasapisteisiin sarjakärki PJK:n kanssa.

  ACE:n ottelut jatkuvat keskiviikkona 20.6.2018, kun Ahvenisjärvelle saapuu vieraaksi Ikaalisten Urheilijat. Tervetuloa kannustamaan!

 • ACE:n Regions Cup taival päätökseen 4.6.2018

  Sunnuntaina pelatun Regions Cupin 3. kierroksen ottelun vei nimiinsä Turun Kolmosta pelaava TPK ja näin ACE:n Regions Cup taival tuli päätökseen. ACE oli hyvin mukana pelissä aina noin 80. minuutille asti, kun TPK sai rangaistuspotkun. ACE:n maalivahti Valtteri Kannosto torjui ensimmäisen yrittämän, mutta TPK:n pelaaja oli paluupallolla ensimmäisenä ja niittasi taululle tuossa kohdin 2-0. Jokunen minuutti meni tästä ja TPK viimeisteli vielä lukemiksi 3-0.

  AC Estudiantesin pelit jatkuvat heti kohta keskiviikkona, kun Kaukajärvellä pelataan sarjan kärkipään ottelu Tamu/2 – ACE. Ottelu alkaa klo 19.45. Tervetuloa kannustamaan!

 • ACE – TP-49 3-0 2.6.2018

  ACE:n esitykset otteluruuhkassa jatkuivat hyvinä, kun keskiviikkona 30.5. TP-49 Toijalasta kaatui Ahvenisjärvellä lukemin 3-0. Voitolla ACE nousi sarjataulukossa toiseksi eikä perjantaina pelatut muut sarjan pelit tuoneet tähän muutosta. Ottelussa maalinteossa onnistuivat Hentilä, Neuvonen ja Nieminen. Ottelun tarkemmat tiedot löytyvät ottelut-osiosta.

  ACE:n pelit jatkuvat huomenna sunnuntaina Turun Kupittaalla TPK:n vieraana Regions Cupin 3. kierroksella.

 • ACE neljän ottelun tappiottomassa putkessa 29.5.2018

  Ikurissa 10. toukokuuta pelatun PP-70 pelin jälkeen ACE on jatkanut vahvoja esityksiä Tampereen Nelosessa. Toukokuun 18. päivä viime kauden Vitosen voittaja Pelikassit taipui Ahvenisjärvellä luvuin 4-1. Pelikassit oli juuri se joukkue, jonka taakse keskinäisten otteluiden perusteella, mutta tasapisteissä ja paremmalla maalierolla ACE Vitosessa jäi. Tällä kertaa meno oli keskinäisessä kohtaamisessa kuitenkin toisenlainen. Viime kauden sisäinen maalikuningas Tuomo Hentilä osui ottelussa kahdesti ja nosti tämän kauden maalimääränsä kuuteen kaikissa kilpailuissa. Tälle kaudelle saapuneet vahvistukset Juuso Maskonen ja Niko Virtanen osuivat ottelussa kertaalleen.

  Viikko tästä ja ACE matkasi kolmen ottelun voittoputkessa Tervakoskelle Padon vieraaksi. Tervakoskella oli ottelutapahtuma, yleisö ja itse kotijoukkue varsin hyvässä iskussa. Isännät painoivat alussa hurjasti päälle ja tekivät ansaitun johtomaalin noin parinkymmenen minuutin kohdalla. Puoliajan loppua kohti mentäessä ACE pääsi hieman paremmin peliin mukaan. Toisen puoliajan alkupuoli oli puolestaan jotakuinkin yhtä suvereenisti ACEn kuin ottelun alku oli Padon. Niin ikään ansaittu tasoitus 1-1:een syntyi erikoistilanteen jälkitilanteesta Niko Virtasen laukauksella. Loppupuolella riitti tapahtumia jonkin verran molempiin päihin. ACE:lla oli ehkäpä laadullisesti vaarallisemmat paikat, kun maalin kehikoita kolisteltiin jopa pariin otteeseen, kun taas Padolla paikkoja oli ehkä hienokseltaan enemmän. Varsin vauhdikkaan ottelun päätteeksi pisteet tasattiin numeroin 1-1.

  ACE:n ottelut jatkuvat huomenna, kun tunnelma sarjan kärkipäässä tiivistyy. Ahvenisjärvelle saapuu vieraaksi TP-49 Toijalasta, joka vastikään voitti sarjassa toisena majailevan Tampere Unitedin kakkosjoukkueen numeroin 2-0. Kumpikin joukkue huomisen kamppailusta siirtyisi voitolla tasapisteisiin sarjan kärkikaksikon kanssa.

  Sunnuntaina ACEn matka käy puolestaan Turkuun Regions Cupin 3. kierrokselle TPK:n vieraaksi. Myöskään tästä ei ole odotettavissa helppoa ottelua. Keskiviikkona kolme päivää edellisestä pelataan jo seuraavan kerran Kaukajärvellä Tamu/2 vastaan ja jaossa on jälleen arvokkaita pisteitä sarjan kärkikamppailun kannalta.

 • PP-70 – ACE 1-2 10.5.2018

  Ikurissa pelattiin torstai-iltana nelosdivaripalloa varsin miellyttävissä olosuhteissa. Katsojiakin oli saapunut paikalle päivää paistattelemaan. Tiivistäen, ottelun ensimmäinen puolisko meni jokseenkin PP:lle ja toinen varsin selkeästi ACE:lle. Ensimmäisellä puoliajalla molemmille joukkueille siunaantui jokunen tontti, joskin PP:lle ehkä jokunen enemmän, ja PP tekikin maalinsa hienolla kaukolaukauksella noin puolen tunnin kohdalla.

  Toisella puoliajalla ACE sai hyvin höyryä päälle ja onnistui painamaan pelin pitkälti PP:n päätyyn. Tutun kaavan mukaan jokunen tekopaikka oli jo ennen varsinaista maalin syntymistä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, tuumasi Niko Virtanen ja laittoi hienon taituroinnin päätteeksi ottelun tasoihin 85min kohdalla. Tämä ei kuitenkaan vielä riittänyt, vaan reilu viitisen minuuttia myöhemmin Rasmus Hämäläinen tarjoili keskityksen boksiin ja Mika Knuuti ensin kolautettuaan pallon ylärimaan sai kuin saikin pienen flipperin päätteeksi pallon verkkoon. Maalin myötä pisteet ACE:n matkaan numeroin 1-2!

  Ottelun muita merkintöjä ottelut osiosta.  Raporttia kuvien muodossa löydettävissä nyt ja vastaisuudessa myös ACE:n instagramista.

  Regions Cupin 3. kierros arvottiin tiistaina. ACE:lle tiedossa reissu Turkuun TPK:n vieraaksi sunnuntaina 3.6.2018. Vastustaja on joiltain osin tuttu, sillä futsalin puolella TPK kohdattiin Futsal Ykkösessä viime kaudella kaksi kertaa ja sitä edellisellä kaudella Futsal Cupissa kerran. Jalkapalloa TPK pelaa divaria ylempänä Turun piirin Kolmosessa.