Viime kaudella ensimmäistä kauttaan ACE:ssa pelanneet Leo Salmela ja Olli Kulmala tekivät sopimukset myös kaudelle 2020.

Salmela jatkaa ACE:n keskikentällä

Leo Salmela pelasi ensimmäisen kautensa ACE:ssa viime kesänä. Kautta varjostivat kuitenkin hankalat työkuviot, ja varsinkin kauden keskivaiheilla kesän ollessa kuumimmillaan Salmela oli estynyt pääsemästä kokoonpanoon töiden ollessa muualla. Tällä kaudella työkuvioiden ei pitäisi sotkea pelaamista yhtä paljon.

Leolta löytyy ominaisuuksia pelata käytännössä kaikkia keskikentän rooleja. Pelaajatyyppinä häntä voisi parhaiten kuvata ehkä ns. ball progressorina: hän on erinomainen kuljettamaan palloa ja suojaamaan sitä, mikä tekee pallon riistämisen häneltä vastustajalle vaikeaksi. Lisäksi hän uskaltaa ohittaa vastustajia ja syöttää paljon eteenpäin. Fysiikkansa puolesta hän pärjää myös mainiosti puolustussuuntaan, mutta erinomaisen visionsa ansiosta häneltä odotetaan avuja etenkin hyökkäyssuuntaan. – Kaipainen

Salmela kuvailee itseään keskikentän höyläksi, mutta pystyy omienkin sanojensa mukaan pelaamaan useampaa pelipaikkaa. Vuonna 1997 syntyneelle pallotaiturille ovat aiemmin tulleet tutuksi Uudenmaan sarjat käytännössä junnutasolta miesten sarjoihin saakka.

Salmela piti korupuheet lyhyinä ja latasi ytimekkäästi odotukset kaudesta.

Hyvällä fiiliksellä kauteen. Loistavalla yhteishengellä mennään pitkälle.

Leo Salmela viihtyy keskikentällä hyvin myös monissa eri rooleissa.

Väkevä mies alakertaan

Myös Olli Kulmalalla lähtee käyntiin toinen kausi ACE:ssa. Viime kaudella häntä nähtiin enimmäkseen topparina, mutta myös laitapuolustajan roolissa.

Olli on oikein pelirohkea ja hyvä peliä avaava toppari. Puolustuspäähän hän on voimakas ja vahva kamppailupelaaja. Ison kokonsa ja sen tarjoamien mahdollisuuksien myötä hän on myös hyvä pääpelaaja. Kaiken kaikkiaan Ollilla on oikein valmiit ja hyvät perusominaisuudet puolustuspelaamiseen. – Kaipainen

Kuten monia muitakin, myös Olli Kulmalaa hymyilytti jatkosopimus ACE:n kanssa.

Vuonna 1998 syntynyt hämeenlinnalainen on alkujaan saanut oppinsa Iittalan Pallon väreissä. Tämän jälkeen Kulmala vietti usean vuoden HJS:ssä, ja ehti välissä käydä pelaamassa pari peliä Parolan Visassakin ennen siirtymistä Estudiantesiin.

Hyvillä fiiliksillä toiselle kaudelle ACE:n paidassa. Joukkueena odotan tulevalta kaudelta kärkikahinoihin pääsemistä, kun viime kaudella pystyttiin jo kovimmat joukkueet haastamaan.  – Kulmala

Omista tavoitteistaan Kulmala pysyi varsin nöyränä.

 Itseltäni odotan varmaan enemmän onnistumisia kentällä ollessa. Meillä on hyvä jengi kasassa ja henki on hyvä, oikein mukavaa on palloa potkiessa.