Palloliitto tiedotti tiistaina 17.3. että kaikki futsal-kauden 2019-2020 jäljellä olevat ottelut perutaan. Palloliiton uutinen aiheesta. ACE naisten osalta tämä tarkoittaa sitä, että sarja päättyy ja pelaamatta jää runkosarjan viimeinen kierros sekä pudotuspelit kokonaisuudessan. Palloliitto tiedottaa lähiviikkoina miten päätös vaikuttaa sijoituksiin ja ensi kauden sarjapaikkoihin.

ACE:n kausi oli vaiheikas, mutta ehdottomasti nousujohteinen. Pelit ja tulokset paranivat selkeästi loppua kohden ja vastuunkantajia löytyi laajalta rintamalta. Sarjan päättyessä ACE oli edelleen joukkue, joka oli päästänyt selvästi vähiten maaleja koko kauden aikana. Tämä ei varmasti ollut lajia seuraaville yllätys, mutta se oli kuitenkin osoitus siitä, että vaikeimpinakin hetkinä joukkue pystyi taistelemaan voitosta jokaisessa pelissä. Edellisistä kausista poiketen pystyimme kuitenkin kunnostautumaan myös maalinteossa. Tämän ansiosta kauden päättyessä ACE:lla oli sarjan toiseksi paras maaliero ja runkosarjan viimeisessä pelissä olisi ollut runkosarjan voitto omissa käsissä.

Kausi, jota ei koskaan saatu päätökseen, oli siis varsin onnistunut siihen asti kun sitä pelattiin. ACE haluaa nyt kiittää kaikkia taustoja, seuraajia, katsojia, valokuvaajia, videokuvaajia ja jokaista, joka on ollut mahdollistamassa kauden ottelutapahtumat. Kiitos myös vastustajilla harvinaisen tasaisesta sarjasta ja hyvistä peleistä sekä jokaiselle omalle pelaajalle. Kiitos, että jaksoitte tehdä tästä kaudesta hienon omalla panoksellanne!