ACE kohtasi lauantaina runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussa Vanpan Tamppi Areenalla. Ottelu oli ACE:lle merkittävä, sillä joukkue taistelee tiukasti suorasta välieräpaikasta GFT:n ja Ilveksen kanssa.
Ottelu alkoi ACE:n selvässä hallinnassa. Maalipaikkojakin syntyi tasaiseen tahtiin. Toisaalta myös Vanpa pääsi muutamiin vaarallisiin vastahyökkäyksiin ACE:n pallonhallinnan seuraksena. Ensimmäisenä maalinteossa onnistu ACE:n Jonna Aro, joka ohjasi upeasti Sini Lauermaan syötön maalin alanurkkaan ajassa 9:51. Sama kaksikko oli vauhdissa myös ACE:n viimeistellessä 2-0 maalinsa ajassa 14:26. Lauermaa syötti Arolle, jonka ohjaus ei tällä kertaa päätynyt maaliin asti vaan pysähtyi tolppaan. Lauermaa kuitenkin hoiti kimmokkeen verkon perälle. ACE:n ote otteluun alkoi kuitenkin hieman lipsua, ja Vanpa pääsi kaventamaan ottelun 2-1 16 minuutin pelin jälkeen.

Toinen puoliaika oli ACE:lle vaikea ja Vanpakin alkoi päästä maalintekopaikoille. Onnistumisia tuli kuitenkin myös ACE-pelaajille. Heidi Rannikko tykitteli erinomaisia vetoja kohti Vanpamaalia, mutta tällä kertaa onni ei ollut myötä, vaan vedot jäivät maalivahdin näppeihin. Vaikeuksista huolimatta maaleja ei enää ottelussa nähty, ja ACE sai huokaista helpottuneena kolme pistettä taskussaan.

Mikäli ACE saa vähintään yhden pisteen tulevan viikonlopun ottelusta MuSaa vastaan, pääsee ACE suoraan välieriin.