ACE:n tulevan kauden toinen vahvistus puolustusosastolle on TPV:n kasvatti Kalle Syrjä.

Kalle Syrjä siirtyy ACE:en TamU/2:sta.

ACE sai puolustuspäähänsä toisen täsmävahvistuksen, kun Kalle Syrjä siirtyy joukkueeseen.

Ensivaikutelma ACE:sta on ollut odotusten mukainen. Treeneissä on tekemisen meininki ja ilmapiiri joukkueessa on loistava. Näistä lähtökohdista on hyvä jatkaa kohti kevättä! – Syrjä

Vuosimallia -98 oleva Syrjä omaa kokemusta rakkaan lajin parista rutkasti. Kasvattiseurana on toiminut TPV, jossa mies pelasi aina B-junioritasolle asti. Viimeisen kauden jälkeen seurasi kolmen vuoden tauko, mutta viime kesänä Syrjä palasi viheriöille ja pelasi 4. divisioonassa TamU/2:n riveissä.

Syrjä pystyy pelaamaan sekä laitapuolustajana että topparina, mikä kelpaa valmentaja Tommi Kaipaiselle varsin hyvin.

Meillä viime kauteen nähden on pari topparia nyt vähemmän, kun yksi on vaihdossa kesäkuulle asti ja toinen todennäköisesti menossa kilpailevaan seuraan. Laitapuolustajissa on vielä avointa työtilannetta kesälle, joten sekään osasto ei ihan vielä täysin kasassa ole. Tässä mielessä Kallen tulo meille osuu hyvään saumaan, sillä kyseessä on monipuolinen alakerran yleispelaaja, joka ensisijaisesti pelaa laitapuolustajaa, mutta tarvittaessa tulemme käyttämään topparina. – Kaipainen

Kallelta löytyy vahvuuksia molempiin suuntiin. Hän on kamppailuvoimainen ja lukee hyvin puolustustilanteita. Peliä avatessa Kalle on harjoituspeleissä näyttänyt, että syöttövalikoima on laaja ja hyviä ratkaisuja tulee korkealla prosentilla.

Joukkueen kuvioista Kaipainen kommentoi pikaisesti seuraavasti.

Joukkue vaikuttaa tässä kohdin kautta oikein hyvältä. Maaliskuulle meillä on tärkeitä tavoitteita saada ryhmää hitsautumaan vielä paremmin yhteen kentällä ja sen ulkopuolella. Uusille pelaajille eritoten on tärkeää saada kommunikoitua meidän ideoita ja pyrkiä integroimaan myös heidän vahvuuksiaan osaksi joukkuetta. Eli treeniä, treeniä ja kohti mielenkiintoisia harjoituspelejä.