Tampille odoteltiin kutkuttavan jännittävää ottelua, kun vieraaksi paikallismatsiin saapui Ilves FS. Joukkueet ovat koko kauden pyörineet lähellä tasapisteitä, ja viimeisin kohtaaminen päättyi Ilveksen niukkaan jatkoaikavoittoon. ACE lähti siis nälkäisenä hakemaan revanssia.
Ja nälkäisesti ACE todella ottelun avasikin: jo ennen kuin kello ehti seitsemään peliminuuttiin, ACE johti ottelua 3-0. Ensimmäisenä maaliverkkoa heilutteli Sini Lauermaa ajassa 3:50. Pari minuuttia tämän jälkeen maalinteossa kunnostautui Jonna Kykkänen. ACE:n salama-alun täydensi Minna Kivelä (syöttäjä Sini Lauermaa).
ACE:n vahvasta alusta hämmentynyt Ilves yritti päästä peliin mukaan, ja hetken vaikuttikin siltä, että mahdollisuus siihen tarjotaan, kun Ilveksen Mira Teittinen pääsi kaventamaan tilanteeksi 3-1. Vahvana liikkeellä oleva ACE kuitenkin kuittasi osuman lähes saman tien, kun kovaan maalivireeseen päässyt Minna Kivelä osui jälleen. 4-1 tilanteessa siirryttiin puoliajalle.
Toinen puoliaika ei tarjonnut ensimmäisen kaltaista maalisadetta, mutta ACE jatkoi vahvoja otteitaan pitäen palloa ja rakentaen tilanteita. Viimeisen niitin Ilvesen verkkoon laittoivat Ilvespelaajat itse. ACE:n hyvä pelinrakentelu pakotti Ilveksen pelaajat rikkomaan paljon, ja ACE saikin mahdollisuuden kaunistella lukemia vielä kympiltä, mutta tällä kertaa palloa ei saatu maaliin.
Ilves yritti rakentaa maalipaikkoja melko pitkään myös lentävällä maalivahdilla, mutta ACE:n puolustus oli yksinkertaisesti liian vahva murrettavaksi. Näin ollen ACE nappasi ottelusta kolme pistettä.
Loistava ottelu antaa ACE:lle hyvät lähtökohdat loppukauteen. Voitto oli siinä mielessä myös sarjatilanteen kannalta merkittävä, että ACE nousee Ilveksen ohi sarjassa kolmanneksi. Koska sarjaa yhdellä pisteellä johtava GFT on pelannut yhden ottelun ACE:a ja kakkosena olevaa MuSaa enemmän, on ACE tällä hyvissä asemissa tavoittelemassa suoraa välieräpaikka.