ACE sai tehtyä viikolla tärkeän jatkosopimuksen, kun kaudella 2019 joukkueen tehokkain pelaaja Niko Virtanen kirjoitti nimen sopimuspaperiin.

Niko Virtanen oli ACE:n ensimmäisellä kaudella Kolmosessa joukkueen tehokkain pelaaja 11 maalin ja 9 maalisyötön muodossa.

Kello on lauantaina 11.54, kun ACE:n mediatiimi tavoittelee Virtasta viestitse. Aiemmin viikolla jatkosopimuksen tehneeltä ahnaalta maalintekijältä kaivataan kommentteja asiaan liittyen. Tyylikäs pelaaja vastaa kohteliaasti vastaavansa sopimuksen tekoon liittyviin kysymyksiin paremmalla ajalla.

Vajaata tuntia myöhemmin klo 12.46 on jo vastauksia saatu. 25-vuotias nummelalainen oli iloinen saadessaan jatkaa hyvässä seurassa. Hiljattain harjoitusottelussa kovia kokenut nilkkakin on paranemaan päin.

Hienoa kirjoittaa sopimus ACE:n kanssa ja mukavaa, että pääsee jatkamaan hyvässä porukassa myös tulevalla kaudella. Fiilikset kauden alun lähestyessä ovat korkealla ja nautin tällä hetkellä pelaamisesta. Vaikka pre-seasonin alku on ollut itselleni haastava nilkkavamman johdosta, pyrin olemaan täydessä tikissä, kun tosipelit alkavat, ja taistellaan cup- ja sarjamenestyksestä.

Virtanen oli kiistatta ACE:n hyökkäyspelin vaarallisin pelaaja kaudella 2019. 20 ottelussa tehot puhuvat puolestaan: 11 maalia ja 9 syöttöä riitti joukkueen sisäisen maalipörssin toiseen sijaan, ja mukavasti piste per peli-tahdissa liitänyt laitahyökkääjä oli kauden päättyessä myös sisäisen pistepörssin kärjessä. Kauden päätöstilaisuudessa Virtanen palkittiin joukkueen parhaana pelaajana. Vaikka odotukset miehen kohdalla ovat kovat, pysyy Virtanen tyylinsä mukaisesti nöyränä vastatessaan kysymyksiin.

Odotan, että haastamme tosissaan mitalisijoista ja käymme viime kauden tapaan ryöstämässä ennakkoon koviakin ryhmiä. Häntäpään joukkueita vastaan odotan joukkueelta entistä parempaa mentaliteettia ja otteluiden paketoimista.
Omalta osaltani pyrin auttamaan joukkuetta kentän kaikilla osa-alueilla sekä tuomaan tehoja hyökkäyspäähän.

Nummelan Palloseuran kasvatti edustaa joukkueen kokeneempaa kaartia, sillä kokemusta löytyy myös Kakkosen tasolta. Virtanen tietääkin, miten maalipaikkoja pystytään luomaan niin itselle kuin joukkuetovereille, eikä tämä ole jäänyt myöskään päävalmentaja Tommi Kaipaiselta huomaamatta.

Niko on meille tosi tärkeä hyökkäyspään pelaaja. Viimeiset kaksi kautta hän on enimmikseen pelannut vasemmalla laidalla ja sieltä tehnyt varsin tuhoisaa jälkeä. Hän on nopea, hyvä haastamaan, hänellä on hyvä laukaus myös kauempaa ja hän on hyvä luomaan itselleen tilaa sekä hyökkäämään tilaan boksissa. Voisi oikeastaan sanoa, että kyseessä on monipuolisesti vaarallinen pelaaja, jonka kaikki ulottuvuudet ei suinkaan ole tässä. Joukkueena meillä on haasteena parantaa hyökkäyspelaamista viime kaudesta ja saada maalimäärää kasvuun, ja jotta tässä voitaisiin onnistua, on Nikon panos keskeisessä osassa.

ACE jatkaa harjoituksia tulevilla viikoilla normaalisti. Seuraava harjoituspeli joukkueelle on sovittuna 8.3. Riihimäen Palloseuraa vastaan. Lisää sopimusuutisia on luvassa ensi viikolla.