ACE julkistaa ensimmäisen uuden nimen tulevalle kaudelle. Puolustaja Aleksi Siro siirtyy joukkueen riveihin pidemmän loukkaantumisen jälkeen.

Aleksi Siro kertoi, että lähtee hyvillä mielin joukkueen toimintaan mukaan.

Oikeana laitapuolustajana viihtyvä Aleksi Siro siirtyy ACE:en tulevaksi kaudeksi. Aiempaa kokemusta Sirolta on Nokian Palloseuran riveistä samalta sarjatasolta. -96 syntynyttä voimanpesää kiusasi aiemmin pidempi loukkaantuminen.

Näin pitkän loukkaantumisen jälkeen on mukavaa palata treenaamaan joukkueeseen, jossa joukkuehenki on selkeästi korkealla ja treeneissä mennään kovaa. Toivottavasti päästään kauden mittaan aiheuttamaan muille joukkueille mahdollisimman paljon päänvaivaa.

Tuttuun tapaan myös päävalmentaja Tommi Kaipainen kommentoi uutta peluria.

Siro on tullut hyvin porukkaan mukaan. Hän tulee vahvistamaan meidän laitapuolustusosastoa. Hän kellotti joukkueen toiseksi nopeimman ajan nopeustestissä ja noin muutenkin moottori vaikuttaisi olevan kunnossa, minkä avulla ehtii molempiin suuntiin. Odotukset on hyvin positiiviset. Seuraavaksi treeniä alle ja joukkueen pelitapaa tutummaksi.

Joukkueen tilanteesta Kaipainen kommentoi lyhyesti seuraavaan tapaan.

Vähän hiljaista helmikuuta vietetään. Treeneissä käydään hieman uusia ideoita läpi helmi- ja maaliskuussa, jotta päästään testaamaan näitä maaliskuun peleissä ja siten tiedetään, mitä säilytetään kaudelle. Maaliskuuta siinä mielessä odotetaan innolla, että saadaan loputkin pelaajat futsalin puolelta täysillä mukaan ja mahdollisesti vielä viimeiset täydennykset rinkiin.