Tampilla odotettiin sunnuntaina kuumaa ottelua, sillä YIlves oli saapunut ACE:n vieraaksi suuren kannattajajoukon kera. Joukkueet olivat ennen tätä ottelua tasapisteissä, joten kutkuttava ottelu oli luvassa myös sarjan tilanteen myötä.
Ensimmäinen puoliaika oli yhdellä sanalla sanoen sekava. Pallo tuntui kimpoilevan välillä miten sattuu, mutta ACE oli kuitenkin se joukkue, joka onnistui pelinsä paremmin pitämään kasassa ja rakentamaan tilanteita vastustajan päätyyn. Myös YIlves pääsi ensimmäisen puoliajan aikana muutamaan vaaralliseen vastahyökkäykseen, mutta nämä päättyivät usemmiten harhasyöttöön tai ohi laukaukseen. ACE:n maalilla Heini Lehtipuu otti kuitenkin muutamia hienoja torjuntoja avausjakson aikana.
Toinen puoliaika alkoi ACE:lle suotuisasti, kun huimassa vireessä viimeaikoina ollut Anne Riekki onnistui jälleen maalinteossa (syöt. Sanna Koskinen). Tämän jälkeen tunteet alkoivatkin kuumentua ja ottelu muuttui jopa vielä sekavammaksi. ACE pelaajat kuitenkin väänsivät kaksinkamppailuja voitoksi hyvällä prosentilla ja tämä palkittiinkin 28 minuutin kohdalla 2-0 maalina, kun Oona Jaatinen taisteli pallon YIlveksen maalivahdin taakse. Ottelu jatkui päätösvihellykseen asti vauhdikkaana ja YIlves antoi tiukan vastuksen, mutta ei maalinteossa.
Voiton ja kolmen pisteen myötä ACE nousee sarjassa neljännelle sijalle yhden pelin muita kärkijoukkueita vähemmän pelanneena.