ACE matkasi viikonloppuna Vaasaan Sportin vieraaksi revanssi mielessään, kun syyskierroksella Sport vei jatkoajan päätteeksi kaksi pistettä Tampilta Vaasaan. ACE saikin otteluun salama-alun, kun jo 14 sekunnin pelin jälkeen Sini Lauermaa viimeisteli Sportin verkkoon. Maalin jälkeen pallonhallinta säilyi ACE:lla. ACE sai mahdollisuuden lisätä johtoaan vaparista, mutta Sanna Koskisen veto kilahti tolppaan. Reilun kahdeksan minuutin pelin jälkeen kuitenkin myös Sport onnistui maalinteossa tasoittain ottelun lukemiin 1-1. Ottelu kääntyi Sportin maalin jälkeen tasaisemmaksi, vielä ennen puoliaikaa tehokkaammin viimeistelyt Sport pääsi 2-1 johtoon. ACE:n kannalta harmillisesti kaksi ACE pelaajaa kärsivät loukkaantumisista ensimmäisen puoliajan aikana.
Toinen puoliaika ehti vanheta reilut kolme minuuttia, kun tällä kertaa ACE tasasi puntit Susanna Savijoen maalilla (syöt. Jonna Kykkänen). Sport avasi peliä pääosin pitkillä palloilla, joka tuottikin tulosta Sportin karatessa 3-2 johtoon pitkän avauksen jäljistä. Tämän jälkeen tapahtuikin vauhdilla: ensin vain minuutti Sportin maalin jälkeen ACE tasoitti pelin Jonna Aron maalilla Sini Lauermaan syötöstä. Tästä vain minuutin päästä Sport kuittasi itsensä takaisin johtoon. Tapahtumia riitti molemmissa päissä, mutta maalia saatiin odottaa toiseksi viimeiselle minuutille asti. 38 minuutilla ACE:n ylivoimapelaaminen tuotti toivotun tasoituksen.
Jatkoaika oli tasainen ja pitkään näytti, että ottelu jatkuu vielä kympeille asti. Jatkoajan viimeisellä sekunnilla Sini Lauermaa laukoi vielä lähes puolesta kentästä, ja laukaus onnistuikin yllättämään hieman vastassa olleen Sport maalivahdin. Näin ollen ACE nappasi viime hetkellä ottelusta voiton ja 2 pistettä.