ACE:n jalkapallokausi 2020 starttasi harjoituspelien osalta viime sunnuntaina NoPSia vastaan. Hämmentävästi tammikuussa ulkona Menkalan tekonurmella pelattu ottelu päättyi lopulta nokialaisten 2-1 voittoon. ACE:n maalista vastasi kulmapotkusta toppari Antti Haavisto.

Itse peli ei harjoitusotteluna suurempia ihmeitä tarjonnut, vaikka molempien joukkueiden pelaaminen näytti näin aikaisessa vaiheessa kautta suhteellisen kypsältä. Ottelun ensimmäinen puoliaika päättyi 0-0-lukemissa, ja toisella puoliajalla nokialaisten maaleista vastasi ACE:ssa futsalia tämän kauden pelannut Iikka Häkkinen. ACE:n kokoonpanosta tippui ottelun alla pelaajia pois erilaisten esteiden vuoksi, ja otteluun lähdettiin lopulta vain yhdellä vaihtomiehellä. Tällä oli ehkä osansa siihen, että palloa ottelussa pitivät isännät enemmän.

Päävalmentaja Tommi Kaipainen oli kuitenkin myönteisin mielin näkemänsä suhteen.

Ihan positiivinen esitys ekaksi peliksi pre-seasonilla. Parit uudet puolustuspelilliset asiat toimivat hyvin. Kokeilimme uusia juttuja prässissä ja keskialueen blokissa. Lisäksi pelin avaaminen sujui hyvin.

ACE:lla pelasi ottelussa harjoitusrinkiin tulleita 4 uutta pelaajaa. Kaipainen suitsutti myös uusia kasvoja.

Uudet miehet esiintyivät kaikki edukseen. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia harjoitusotteluita TKT:ta ja Ilves-Kissoja vastaan.

ACE julkistaa ensimmäisiä pelaajasopimuksiaan lähitulevaisuudessa.