Tampilla odotettiin lauantaina tasaista ottelua, sillä GFT on aina tarjonnut ACE:lle kelpo vastuksen. Ennakkoaseltelma otteluun antoi myös viitteitä tasaisesta kamppailusta, sillä joukkueet olivat sarjataulukossa ennen ottelua peräkkäin kolmantena ja neljäntenä.
Tasainen kamppailu tiedossa olikin. Ottelun alussa ACE tuntui hieman painostavan ja luovan enemmän rakennettuja hyökkäyksiä, kun taas GFT oli vaarallinen vastahyökkäyksissä. Tilanteita syntyi molempiin suuntiin, mutta ensimmäisenä maalinteossa onnistui GFT ajassa 12:25. 0-1 tilanteessa ei kuitenkaan pysytty kauaa, sillä kaksi minuuttia myöhemmin Heidi Rannikko kuittasi tilanteeksi 1-1 Sanna Koskisen syötöstö. ACE jatkoi puoliajan loppuun hyvää pelin rakentelua ja pystyi edelleen luomaan maalipaikkoja. GFT oli vaarallisimmillaan avatessaan peliä pitkillä avauksilla pohjan taakse hiipiville pivoteille. Ensimmäisellä puoliajalla ei kuitenkaan kumpikaan joukkue enää onnistunut maalinteossa.
Toisella puoliajalla jatkettiin tiukkaa kamppailua, mutta ACE tuntui hetkellisesti menettäneen ottelun hallinnan. Puolustusintensiteetti ja työmoraali olivat joukkueella kuitenkin korkealla tasolla, ja työnteko palkittiin ajassa 29:16 kun Oona Jaatinen pääsi heiluttamaan maaliverkkoja. ACE:n johtomaali pakotti myös GFT:n lisäämään intensiteettiä, joka näkyi rikkeinä, mutta ACE:n kannalta harmillisesti myös tasoitusmaalina ajassa 33:53. Koska varsinaisella peliajalla maaleja ei enää nähty, lähdettiin jatko-ottelua pelaamaan tilanteessa, jossa GFT:n viisi rikettä olivat täynnä.
Jatko-ottelussa ACE sai nopeasti tilaisuuden ottaa johtoaseman haltuunsa, kun GFT:n rikkeen myötä ACE sai vapaapotkun hyvältä paikalta. Pallo ei kuitenkaan löytänyt tietään maaliin asti. Myös GFT pääsi melkein vastaavanlaiselle vaparipaikalle, muttei myöskään onnistunut maalinteossa. Ottelun ratkaisijaksi nousi ACE:n Oona Jaatinen, joka sijoitti pallon Sanna Koskisen syötöstä GFT-maalin takanurkkaan ajassa 44:04.
ACE napasi näin ollen ottelusta tärkeät 2 pistettä nousten vain pisteen päähän sarjan kakkosena olevasta Ilveksestä. GFT taas lähti paluu matkalle yhden pisteen rikkaampana valuen sarjassa sijalle 6.