ACE avasi vuoden 2020 kotiottelulla KaDya vastaan. Nuori ja nälkäinen KaDy saapui Tampereelle hakemaan revenssia juuri ennen joulua pelatusta ottelusta, jonka ACE vei nimiinsä 0-3.
ACE kuitenkin nappasi ottelun haltuunsa jo kuuden ja puolen minuutin kohdalla, kun upeasti rakennettu hyökkäys päättyi Anne Riekin laukaukseen ja Marika Oksanen kuittasi pallon kakkospallosta maaliin. Juhlimaan päästiin jälleen ajassa 15:49, kun Jonna Aro viimeisteli Heidi Rannikon syötöstä.
Kolmannen maalin käsikirjoituksesta vastasi ACE:n valmennus, sillä aikalisällä neuvottu kuvio toimi kuin rasvattu. Kentän puolella maalin syöttäjänä hääräsi jälleen Anne Riekki ja pallon vekkoon pääsi laittamaan Jonna Kykkänen. Puoliajalle lähdettiin ACE:n 3-0 johdossa.
Kun toista puoliaikaa oli pelattu melkein kuusi minuuttia, pääsi KaDy kavennukseen epäonnisen pallonmenetyksen jälkeen. Vain minuuttia myöhemmin Anne Riekki kuitenkin upotti pallon KaDyn verkkoon – eikä Anne tyytynyt 1+2 tehoihin, vaan viimeisteli vielä kaksi maalia lisää. Ajassa 38:24 Essi Salonen kaunisteli vielä lukemia Jonna Kykkäsen syötöstä. ACE:n pirteä avaus vuodelle 2020 päättyi siis lopulta tulokseen 7-1.