Viikonlopun ottelussa ACE matkasi Jyväskylään Kampuksen Dynamon vieraaksi. Vierasjoukkue kaipasi kipeästi voittoa kärsittyään katkerat tappiot FC OPA:lle ja MuSalle. Orastavasta tappioputkesta huolimatta ACE lähti otteluun ennakkosuosikin asemassa.
Ottelun edetessä ACE ottikin pelin hallintaansa. Vaikka pallo pyöri ajoittain hienosti hyökkäysalueellakin, jouduttiin avausosumaa odottamaan lähes 16 minuuttia. Anne Riekin upea läpisyöttö tavoitti Sanna Koskisen, eikä Koskinen maalipaikan saatuaan epäröinyt, vaan sijoitti tyylikkäästi ohi KaDy-veskarin. Seuraava maali syntyi vain pari minuttia myöhemmin, kun Sini Laurmaa haki syöttöä keskelle KaDy maalin eteen, mutta kotijoukkueen pelaaja kimmotti pallon verkkoon. Ottelun viimeinen maali syntyi heti toisen puoliajan alussa Sini Lauermaan putatessa pallon maaliin Heidi Rannikon syötöstä.
Näin ollen ACE pääsee joululomille kolmen pisteen saattelemana. Sijoitus sarjassa on tällä hetkellä neljäs.