ACE:n ja Musan kohtaamisesta odotettiin ennakkoon tiukkaa vääntöä, sillä molemmat joukkueet sijoittuivat ennen ottelua kärkikolmikkoon. Ensimmäinen puoliaika olikin tasaista kamppailua. Tilanteita oli molempiin suuntiin muutamia, mutta maaliverkkoon ei kumpikaan joukkue palloa saanut. Kumpikin joukkue pelasi aika lailla omalla tasollaan. Eniten ihmetystä aiheuttikin tuomarien poikkeuksellinen linja: rikkeitä ei juuri vihelletty, joten ottelu sai lisämaustetta tuomarien salliessa kovatkin otteet kentällä.
Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen kannalta ikävästi, kun Musa pääsi vain kolmen minuutin pelin jälkeen 0-1 karkumatkalle ACE:n puolustuksen nukahtaessa hetkellisesti. Maalihanojen auettua myös ACE pääsi 25 minuutilla kuittamaan tilanteeksi 1-1 Sini Lauermaan viimeistellessä Heidi Rannikon syötöstä. Valitettavasti tasoituksesta ei saatu nauttia kauaa: Musa karkasi alle kaksi minuuttia ACE:n tasoituksen jälkeen jälleen johtoon. Ottelu jatkui tasaisena, joten ACE oli jälleen pakotettu turvautumaan ylivoimapeliin. Viidellä pelaaminen ei kuitenkaan ollut tällä kertaa sen tehokkaampaa kuin edellisessä ottelussakaan. Näin ollen ACE joutui tyytymään jälleen nollaan pisteeseen porilaisten matkatessa kotiin kolme pistettä rikkaampina.