Tuplaviikonlopun ensimmäinen ottelu pelattiin Vantaalla Team Vanpaa vastaan. Ensimmäinen puoliaika Vantaalla alkoi vauhdikkaissa merkeissä ja tilanteita syntyi molempiin päihin. Maaliverkot heilahtivat ensimmäisen kerran kahdeksannella peliminuutilla, kun ACE:n Sini Lauermaa pääsi tuulettelemaan 0-1 johto-osumaa. ACE:lla oli hieman vaikeuksia säilyttää pelissä pallonhallintaa, mutta puolustustehtävissä onnistuttiin riittävästi niin, että ottelun erätauolle siirryttiin ACE:n 0-1 johtoasemissa.
Toinen puoliaika starttasi ACE:n kannalta mallikkaasti, kun jo reilun minuutin pelin jälkeen Noora Terho viimeisteli Susanna Savijoen syötöstä. Nooran maali-ilottelu jatkui nopeasti hänen viimeistellessä toisen osumansa, tällä kertaa Sini Lauermaan syötöstä. ACE varmisteli vielä johtoasemiaan reilun 29 minuutin kohdalla, kun Anne Riekin melko kevyt laukaus painui verkon perukoille.
Team Vanpa pyrki vielä peliin mukaan 30 minuutin kohdalla kaventaen tilanteeksi 1-4. Loppukiri jäi kuitenkin ponnettomaksi, ja ACE pääsi paluumatkalleen kolme pistettä rikkaampana.