ACE lähti tuplaviikonlopun toiseen otteluun hieman väsyneellä jalalla, josta FC OPA rankaisi heti kolmen minuutin pelin jälkeen siirtymällä 0-1 johtoon. Peliin herättyään ACE kuitenkin kuittasi tilanteen lähes välittömästi, viimeistelijänä Sini Lauermaa Heidi Rannikon syötöstä. Puolustussuuntaan tapahtui kuitenkin useita nukahduksia, eikä OPA todellakaan päästänyt ACE:a helpolla. Sanna Koskinen onnistui kuitenkin hienolla viimeistelyllä pallonriiston jälkeen nostamaan kotijoukkueen 2-1 johtoon. Tämän johtoaseman ACE säilytti ongelmista huolimatta aina 17 minuutille asti, kunnes OPA rankaisi nukkuvaa ACE puolustusta tasoituksella. Helpotuksesta päästiin kuitenkin huokaisemaan vielä ennen erätaukoa, kun Oona Jaatinen riisti pallon vastustajan päässä ja sijoitti pallon maaliverkkoihin. Puoliajalle päästiin siis kotijoukkueen niukassa johtoasemassa.
Toinen puoliaika lähti ACE:n kannalta liikkeelle kammottavalla tavalla, reilun kolmen minuutin pelin jälkeen OPA ei ollut vain kuronut johtoa umpeen vaan siirtynyt 3-4 johtoon. Tappiolle joutunut ACE alkoi herätä tilanteeseen ja sai puolustustaan vihdoin toimimaan, mutta höykkäyspäässä pallo ei vain liikkunut pelaajalta pelaajalle tarpeeksi nopeasti. Muutama lupaava maalipaikkakin onnistuttiin rakentamaan, mutta edes onni ei ollut tällä kertaa ACE:n puolella. Ylärimat kolisivat, eikä kakkospallojakaan saatu verkon perukoille. Myöskään ACE:n yv-pelaaminen ei tuottanut tulosta. Kotijoukkue joutui siis ensimmäistä kertaa koko kaudella tyytymään varsinaisen peliajan tappioon ja nollaan pisteeseen.