ACE:n naiset kohtasivat lauantain ottelussa FTK:n. Päivän ottelussa ACE pääsi viimein tuulettamaan voittoa jo varsinaisen peliajan päätteeksi. Viimeisin varsinaisella peliajalla otettu voitto tuli sarja-avauksessa hallitsevaa mestaria GFT:tä vastaan.
Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hankala. ACE on pyrkinyt kuluneen viikon aikana tuomaan peliinsä jonkun verran uusia asioita, joka näkyi vielä harjoittelun putteena. Tilanteita syntyi ensimmäisellä puoliajalla kumpaankin suuntaan, mutta ensimmäisenä maalia pääsi tuulettelemaan FTK, kun Tuuli Alamikkotervon terävä vapari painui ACE:n maaliverkkoon. ACE kuitenkin kuittasi tilanteen vielä samalla minuutilla kulmapotkusta. Maali merkittiin vastustajan omaksi maaliksi.
Toisella puoliajalla ACE sai peliä paremmin hallintaan, mutta silti ensimmäisenä maalihanat avasi jälleen FTK: jälleen Alamikkotervon toimesta. ACE kuitenkin painoi päälle, ja tasoitus saatiin syntymään ajassa 32:09 Jonna Kykkäsen upottaessa pallon maaliverkkoon Emilia Keski-Korpelan syötöstä. Vain pari minuuttia myöhemmin myös Sini Lauermaa onnistui maalinteossa Jonna Aron tarjoillessa. ACE siirtyi ensimmäistä kertaa ottelun johtoon, eikä saavuttamastaan johtoasemasta enää luopunut. Näin  ollen ACE  nappasi ottelusta täydet kolme pistettä.