ACE/1:n alkukausi Miesten Kakkosessa on lähtenyt käyntiin mallikkaasti. Tuloksena on avauskierroksen tasapelin jälkeen kaksi voittoa, joista viimeisin tuli lauantaina kauden parhaan esityksen jälkeen 6-2-numeroin ParVia vastaan. ACE:n tyylikkään voiton pistemiehinä häärivät kahdesti osunut Rasmus Hämäläinen ja joukkueen uusi kasvo A-P Ruohola.

Avausottelussa ACE sai Tamppiareenalle vieraakseen WFT:n. Todella tasaisessa ja puolustusvoittoisessa ottelussa pisteet jaettiin lopulta 1-1-lukemin. Myös varoituksia hyvin rikkonaisessa ottelussa jouduttiin jakamaan useampia, ja ehkä vähämaalinen ottelu kieli myös siitä, että molemmat joukkueet hakivat vielä kauden avausottelussa pelituntumaansa. ACE:n maalista vastasi väkevästi joukkueeseen sisään tullut uusi kasvo Oskari Aunula.

Toisella kierroksella ACE matkasi sarjanousija Fenix FT:n vieraaksi. Kotiintuomisina oli 3 pistettä 2-3-vierasvoiton turvin, ja hienoisesti niskan päällä ollut vierasjoukkue saikin luotua monia hyviä maalintekotilanteita kotijoukkueen päähän. ACE:sta kahden pisteen iltaa vietti kerran osunut Miika Tuovinen, muista maaleista vastasivat Ruohola ja Väinö Lehtonen.

Kolmannella kierroksella TamppiAreenalle matkusti ParVi/M.  ACE sai otteluun lentävän startin, kun vain 36 sekunnin pelin jälkeen kotijoukkueen kova paine tuotti tulosta, ja Ruohola käänsi maalin eteen Hämäläiselle, joka siirsi isännät johtoon. Peli eteni pitkään hienoisessa ACE:n hallinnassa, ja vieraat onnistuttiin pitämään poissa vaarallisimmilta maalintekosektoreilta. Kahden maalin johtoon ACE:n siirsi 13 minuutin kohdalla upeasti pallon riistänyt Fredrik Kuokkanen. 3-0 oli tosiasia, kun Aunulan pitkä pallo löysi Hämäläisen, joka suojasi loistavasti ja laukoi kääntölaukauksen verkon perukoille. Myös ParVi alkoi aktivoida peliään paremmin ja onnistui saamaan muutaman hyvän maalipaikan, mutta erinomaisesti kotijoukkueen tolppien välissä esiintynyt Valtteri Kannosto torjui varmasti. Puoliajan loppupuolella vieraat onnistuivat kaventamaan, kun Tommi Puronahon kova matala laukaus upposi takakulmaan.

ParVi haki tasoitusta myös viidellä kenttäpelaajalla, mutta tuloksetta. Omaa maalia puolustamassa pirteästi pelannut kentällinen Kuokkanen-Hämäläinen-Aunula-Ruohola.

Toisella jaksolla peli alkoi kääntyä taas ACE:lle ja 23 minuutin jälkeen  Arttu Hentula löysi loistavasti keskeltä vapaana Santtu Ojalan, joka siirsi isännät jälleen kolmen maalin johtoon. Tämän jälkeen seuraavaa maalia saatiin odotella pitkään, ja ParVi alkoi hakea kavennusta myös viidellä kenttäpelaajalla. Tämä yritys katkesi kuitenkin lyhyeen, kun Jesse Saari katkoi vieraspelaajan syötön ja laukoi pallon tyhjään rysään. ParVi onnistui heti perään kaventamaan, mutta vieraiden viimeiset pyristelyt katkaisi vielä Ruohola laukomalla pallon kuudennen kerran vieraiden verkkoon.

Ottelu oli ACE:n kauden tähänastisista paras. Erityisesti kentällinen Kuokkanen-Hämäläinen-Aunula-Ruohola onnistui saamaan runsaasti vaaratilanteita vierasjoukkueen maalille. Kahden maalin mies Hämäläinen kommentoi ottelua seuraavasti:

Saatiin hyvä alku peliin ja pystyttiin pitämään vastustaja pois vaarallisemmilta paikoilta. Maalinteko on parissa ekassa pelissä takkuillut, mutta tänään tuntui ketsuppipullo vihdoin auenneen. Hyvä tasapainoinen esitys.

Kentällisen uusista kasvoista Ruohola-Aunula Hämäläisellä oli vai positiivista sanottavaa:

Hyvin on uudet jätkät päässyt joukkueeseen sisään. Molemmat todella hyviä haastajia ja aiheuttavat vastustajalle jatkuvasti harmaita hiuksia.

ACE:n seuraava peli Kakkosessa pelataan 17.11. Ylöjärven urheilutalolla klo 18:30, kun vastassa on Ylöjärven Ilves/FS.