Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Vaikka Sport haastoi ACE pelaajia ahkerasti, puolustus pysyi hyvin kasassa ja vaarallisilta tilanteilta vältyttiin. Kuitenkin jo hieman alle neljän minuutin jälkeen Sportin Anni Rintasen kaukaa lähtenyt laukaus pääsi maskista yllättämään ACE maalivahti Leena Lepikonmäen, pakottaen kotijoukkueen heti takaa-ajoasemaan. Hätiköimään ei kuitenkaan lähdetty, sillä pallonhallinta pysyi ACElla. Useista hyvistä tilanteista huolimatta tasoituksessa ei ensimmäisen puoliajan aikana onnistuttu.

Myös toisella puoliajalla ACE hallitsi kentän tapahtumia. Ajassa 24:40 Oona Jaatinen onnistuikin iskemään tasoitusmaalin Sanna Koskisen syötöstä. Voittomaalia haettiin kuumeisesti, mutta tällä kertaa onni ei ollut kotijoukkueen puolella: tolpat ja rimat kolisivat, mutta maalia ei syntynyt. Myöskään Sport ei päässyt vaarallisiin tilanteisiin toisella puoliajalla, joten toisen puoliajan päätteeksi valmistauduttiin jatkoerään.

Pitkään näytti siltä, että ottelulle ei saada päätöstä edes jatkoerän aikana. Kuitenkin vain 40 sekuntia ennen erän loppua Sport onnistui tekemään 1-2 voittomaalin. ACE yritti vielä hakea tasoitusta reikäpaidalla, mutta tuloksetta.

Näin ottelusta 2 pistettä lähti Sportin matkaan pakottaen ACEn tyytymään yhteen pisteeseen.