A.C. Estudiates nähdään Tampereen Kolmosessa myös vuonna 2020, kun joukkue varmisti paikkansa sarjassa kaatamalla PP-70:n Kaupissa perjanta-iltana. Muutaman heikommin menneen ottelun jälkeen ACE onnistui vihdoin nappaamaan paikan sinetöineen voiton peräti 0-5-lukemin. Voiton takuumiehenä toimi hattutempun pamauttanut Niko Virtanen.

Ottelun alku kulki tasaisemmissa merkeissä, ja voittomaaliksi jäänyttä ensimmäistä osumaa saatiin odotella aina 27 minuutille saakka, kunnes Rasmus Hämäläinen nousi korkeimmalle ja puski keskityspallon yläriman kautta verkon perukoille. Nämä jäivät lopulta myös taukolukemiksi, vaikka paikkoja lisämaaleihinkin siunaantui. Lähimmäksi ACE:lta pääsivät juuri Hämäläinen puolittaisesta läpiajosta, kapteeni Juuso Maskonen pääsi koittamaan kerran lähietäisyydeltä ja Virtanen pääsi koittamaan myös kerran vapaapotkulla hyvästä paikasta.

Toisella puoliajalla ACE otti viimeistään pelin hallintaansa. Kapealla miehistöllä otteluun lähtenyt PP alkoi tipahtaa Estudiantesin kyydistä koko ajan enemmän. Ansaitun 0-2-maalin taituroi aktiivisesti läpi ottelun esiintynyt Miika Tuovinen, jonka upea vasemman jalan laukaus kiersi takayläkulmaan. Tämän jälkeen ACE alkoi vyöryttää yhä useammin hyökkäyksiä kotijoukkueen päätyyn ja Virtasen isännöimä sirkus alkoi pyöriä hyökkäyspäässä. Ensimmäisen osumansa Nummelan Neymar iski vajaa kymmenen minuuttia Tuovisen osumasta karkaamalla laidalta läpi kiertäen lopulta PP:n maalivahdin. Toinen osuma syntyi hyvän kombinaatiopelaamisen seurauksena noin paristakymmenestä metristä, ja Virtasen kova laukaus alakulmaan yllätti vieraiden veräjänvartijan jo neljännen kerran. Vain minuutti edellisestä ja Virtanen täydensi kauden ensimmäisen hattutemppunsa tyylitellen loppulukemat 0-5. Vähillä torjuntatöillä omassa päässä päässyt Valtteri Kannosto kirjautti itselleen siis nollapelin tiiviisti pelanneen ryhmityksen takana.

ACE:n pelinrakentelu oli etenkin toisella puoliajalla mallikasta ja pallo liikkui näyttävästi ylöspäin. Voiton myötä joukkue varmisti paikkansa Kolmosessa myös tulevalle kaudelle. Viimeinen ottelu pelataan ensi lauantaina 28.9. kun joukkue lähtee haastamaan noususta takaisin Kakkoseen kamppailevaa HJS Akatemiaa. Kotiottelu starttaa Ahvenisjärven kentällä klo 13.