ACE palasi voittojen tielle Tampereen Kolmosessa, kun se otti revanssin TPV/2:sta lopulta selvin 6-0-numeroin. Tappiollisen Loiske-vierasottelun jälkeen voiton takuumiehenä ahkeroi kolmesti osunut Tuomo Hentilä.

ACE:n syyskierros oli hienoisessa nousukiidossa, kun ensin joukkue kaatoi NoPSin ja tämän jälkeen FJK:n kotonaan molemmat numeroin 4-2. Kapuloita rattaisiin löi kuitenkin Lempäälän tekonurmella jälleen Loiske, joka onnistui kaatamaan Estudiantesin myös kauden toisessa kohtaamisessa luvuin 3-1. Ensimmäisen puoliajan synkkä viisiminuuttinen oli vieraille liikaa, kun Loiske latoi nopeasti taululle kolme osumaa, eikä ACE enää kyennyt kampeamaan itseään rinnalle. ACE:n ainokaisesta vastasi tuolloin Rasmus Hämäläinen.

Perjantai-iltana Hervannan nurmelle vastustajaksi asteli TPV/2. Kevätkierroksella ACE:n kotonaan kaatanut vierailija lähetti kentälle hyvin nuoren kokoonpanon, joista useimpia ei kevätkierroksella vielä nähty. Tämä näkyi myös pelin kuvassa, sillä Pallo-Veikot eivät tuntuneet missään kohtaa pysyvän kotijoukkueen tahdissa ja ACE:lla oli peli hallussaan käytännössä koko 90 minuutin ajan. Ilotulituksen aloitti maalitilastosta sekä viime viikolta myös valtakunnallisessa mediassa tuttu Niko Virtanen, jonka osuma olisi tälläkin kertaa kelvannut minkä tahansa urheilumedian kanaville. Virtanen kuljetti kovalla vauhdilla pallonriiston jälkeen palloa vasemmalla laidalla ja jätti laitapuolustajan taakseen. Kuljetuksen lopussa hän leikkasi keskelle ja laukoi kovaa ja tarkasti pallon upeasti maalin oikeaan yläkulmaan 1-0-lukemien arvoisesti.

Sama mies oli järjestelemässä myös kotijoukkueen toista maalia noin kymmentä minuuttia myöhemmin. Sivurajaheiton jälkeen Virtanen käänsi kovan matalan pallon maalille, jossa pallon puttasi etutolpalta sisään Hentilä.

Vain neljä minuuttia edellisestä ja palloa kaivettiin vieraiden maalista jo kolmannen kerran. Tällä kertaa kulmapotkun jälkitilanteesta osuma merkittiin Antti Haavistolle. Puoliajan viimeisen osuman teki jälleen ACE, kun Hentilä käänsi pallon maalille, jonne rynnisti kovalla vauhdilla Timo Uljanoff, mutta maaliin syöksyi pallon sijasta Uljanoff itse. Pallo ajautui tilanteesta kuitenkin Virtaselle, joka onnistui lyömään taululle taukolukemat 4-0.

Toinen puoliaika jatkui pitkälti saman kaavan mukaan kuin ensimmäinenkin, ja TPV/2 alkoi myös tyytyä kohtaloonsa eikä saanut omaa peliään sellaiseen kuosiin, että olisi voinut taistella vielä pisteistä. ACE alkoi tehdä vaihtoja ja käyttikin kentällä kaikki vaihtopelaajansa. 5-0:aan lukemat puoliajan loppupuoliskolla löi Hentilä komealla laukauksella rangaistusalueen takaa, ja muutamia minuutteja myöhemmin sama mies oli asialla yhdestätoista metristä. Hentilälle ottelusta siis hattutemppu ja ACE:n sisäisen maalipörssin kärkisija kymmenellä onnistumisella, ja hyökkääjä kommentoi ottelua seuraavasti joukkuekavereitaan kiitellen:

Pystyttiin hajottamaan TPV:n puolustusmuoto lukuisia kertoja omalla pelitavallamme, minkä ansiosta luotiin ottelussa varmasti toistakymmentä laadukasta maalipaikkaa. On hienoa pelata hyökkääjänä joukkueessa, jossa pelinrakentelu toimii näin hyvin ja maalipaikkoja tulee lähes liukuhihnalta.

ACE sen sijaan nappasi kauden suurinumeroisimman voittonsa tyylikkäällä pelillä ja tolppien välissä Juuso Auvinen kirjautti itselleen nollapelin. ACE:n syyskierros jatkuu perjantaina 23.8. Janakkalassa JanPan vieraana.