ACE matkasi lauantaina 11.5. Forssaan FJK:n vieraaksi. Kauden aikaisempiin peleihin verrattuna päivän vastustaja oli erilainen, sillä ACE sai nyt aiempaa enemmän pitää palloa isäntien puolustaessa syvemmältä ja iskien aina paikan tullen. 90 minuutin jälkeen vaiherikkaassa pelissä pisteet tasattiin lopulta numeroin 3-3.

Ottelun ensimmäinen puoliaika eteni pitkään tasaisesti. ACE piti enimmäkseen palloa, mutta FJK:n puolustus onnistui pitämään vieraat poissa vaarallisimmalta maalintekosektorilta. FJK puolestaan onnistui saamaan vaarallisimmat paikkansa erikoistilanteista ja aikaisista keskityksistä. Myös ahnaasti Estudiantesin toppariparia Valtteri SeppäläAntti Haavisto paineistanut isäntien hyökkäysosasto aiheutti päänvaivaa ACE:lle. Avausmaalia saatiin odottaa lopulta 38 minuutille, kun vieraat rikkoivat kuparisen. Niko Virtanen haastoi hyvin boksin reunalla ja Tuomo Hentilä pääsi viimeistelemään Virtasen matalasta crossista kauden kolmannen ja myös kauden ensimmäisen pelitilannemaalinsa. Maalin myötä puoliajalle siirryttiin 0-1-tilanteessa.

Toiselle puoliajalle ACE sai hyvän startin ja lisäsi johtoaan pian puoliajan alusta Hentilän osuessa toistamiseen. Erinomaisen crossin tähän tarjoili tällä kertaa ahkerasti töitä oikealla laidalla tehnyt Rasmus Hämäläinen. Hentilä oli hetkiä myöhemmin viimeistellä jo hattutempun samankaltaisesta tilanteesta, mutta tulinen laukaus viuhui tällä kertaa maalin yli.

57 minuutin kohdalla FJK:n hyökkääjien prässityö palkittiin ACE:n lepsun pelaamisen seurauksena, ja Sakari Suontausta pääsi kaventamaan tilanteeksi 1-2. Vajaata kymmentä minuuttia myöhemmin isännät kampesivat itsensä tasoihin Santeri Ketolan onnistuessa pomputtamaan pallon ACE-maaliin, ja yhtäkkiä tilanne oli tasan 2-2. ACE onnistui kuitenkin ottamaan vielä pelistä otteen ja siirtyi kuskin paikalle upeasti pelatun vapaapotkukuvion seurauksena, josta Niko Virtanen pamautti pallon verkkoon 75 minuutin pelin jälkeen.

FJK taisteli silti itsensä vielä rinnalle. 89 minuutin kohdalla isäntien kulmapotku pomppi Juuso Auvisen nyrkkeilystä onnekkaasti suoraan Ivo Dankovin päähän, ja tämä onnistui puskemaan pelin vielä kerran tasoihin. ACE lähti lisäajalla hakemaan vielä voittomaalia ja kävikin pariin otteeseen todella lähellä. Lähimmäksi pääsi hienon pelin pelannut Hämäläinen, joka puski pallon onnistuneesti maaliin, mutta maali hylättiin vieraiden pettymykseksi paitsion takia. ACE ei onnistunut hyödyntämään paikkojaan useamman maalin tekemiseksi, FJK sen sijaan onnistui käyttämään harvat paikkansa. 3-3-lopputulokseen päättynyt ottelu ja yksi vieraspiste eivät tästä syystä riittäneet tyydyttämään kotimatkalla takaisin Tampereelle.

ACE:n seuraava ottelu on perjantaina 17.5. Ahvenisjärven kentälle saapuu toistaiseksi sarjassa vielä ilman pisteitä oleva Loiske. Pallo potkaistaan liikkeelle klo 20.