Naiset matkustivat sunnuntai-illaksi Jyväskylään Liikunnan Riemun vieraaksi. Myöhäinen peli alkoikin ACE:n osalta hieman unisesti, kun pallonhallinnasta huolimatta vaarallisille maalintekopaikoille ei tunnuttu pääsevän millään. Tilanteita nähtiinkin molemmissa päissä, kun Riemu kolautti pallon tolppaan ja ACE sai pallon maalinedustalle asti, jossa se pyöri hetken löytämättä tietään kuitenkaan verkkoon asti. Pelin alusta asti pallo viihtyi enimmäkseen Riemun kenttäpuoliskolla ja kotijoukkue tyytyi hetkittäisiin vastahyökkäyksiin. ACE rakensi puoliajan alussa muutaman erittäin hyvän maalintekotilanteen, mutta viimeinen silaus jäi niistä puuttumaan. Riemun pelaajat pääsivät ensimmäisellä puoliajalla jopa kaksi kertaa yksin läpi, mutta niistä ei koitunut ACE:lle takaiskuja. Maaleja saatiin odottaa ensimmäisen puoliajan kahdelle viimeiselle minuutille. Ensin ajassa 18:04 Maria Tetri pääsi etenemään vasenta laitaa ja jätti taakse Sini Lauermaalle, joka pelasi matalan pallon maalile, jossa Oona Jaatinen siirsi lukemiksi 0-1. Pian tämän jälkeen ajassa 18:43 Noora Terho antoi sivurajan Sanna Koskiselle, jonka kova matala pallo maalille otti pienen osuman vastustajan jalkaan ja näin painui ohi ohi Riemu-vahdin ja taukolukemiksi 0-2.

Toinen puoliaika jatkui vierasjoukkueen hallinnalla ja Riemu joutui usein tyytymään avaamaan peliä pitkillä palloilla, jotka useimmiten päätyivät ACE:n pelaajien haltuun. Toisella puoliajalla maalinteko ei ollut enää yhtä takkuista kun ensimmäisellä puoliajalla. Ajassa 25:48 Tetri ja Lauermaa pelasivat seinäsyötäillä Lauermaan vapaaksi maalin eteen. Ensimmäisen vedon maalivahti torjui, mutta torjunnasta kimmonneen pallon Lauermaa laittoi sisään. Sama kaksikko oli asialla hetkeä myöhemmin, kun ajassa 26:10 Tetri nosti sivurajan laitaan Lauermaalle, joka siirsi pallon ensimmäisellä kosketuksella vastaan tulleen Riemu-vahdin ja lukemiksi jo 0-4. ACE jatkoi painostusta ja seuraavan kerran se tuotti tulosta ajassa 29:00. Anniina Myötyri pääsi vetämään oikealta laidalta ja veto kimposi Riemun omasta pelaajasta maaliin. Loppulukemat 0-6 syntyivät ajassa 31:15 kun Heidi Rannikko kuljetti pallon keskeltä kohti vastustajan maalia ja löysi oikealta laidalta Oona Jaatisen, joka iski pallon verkon perukoille. Tällä voitolla ACE säilytti kolmannen tilansa sarjassa, mutta niin FC Sport kuin MuSa ovat aivan kintereillä. Niinpä viimeisestä kolmesta ottelusta on jokaisesta lähdettävä hakemaan voittoa, jos haluaa pitää pudotuspelipaikan omissa käsissä.

Ottelun tilastot