AC Estudiantesin jalkapallojoukkueella on kauteen valmistautuminen alkanut jo jokunen viikko sitten. Joukkue harjoittelee tällä erää kaksi kertaa viikossa ja harjoituksissa onkin ollut varsin hyvä ”pöhinä”, joukkueen sisältä kerrotaan. Pelaajisto on koostunut aikaisempien kausien pelaajista sekä muutamista lisäyksistä, jotka ovat pääosin peräisin ACE1 tai ACE2 futsal-joukkueista. Varsinaisista sopimusuutisista seura tiedottaa myöhemmin erikseen. 

Harjoitusotteluita AC Estudiantesilla on sovittuna keväälle muutama: 

  • su 03.03.2019 klo 13.00 Ilves-Kissat – ACE, Pirkkahalli
  • su 17.03.2019 klo 16.30 ACE – Nops, Kauppi
  • la 30.03.2019 klo 11.00 TP-T – ACE, Pirkkahalli

Joukkue pelaa mahdollisesti neljännen harjoitusottelun vielä huhtikuun alkupuolella. Tästä tiedotetaan tuolloin erikseen.