Lauantaina Futsalin Kolmosta ei Tampilla tarvinnut pelata täyttä 40 minuuttia, kun ACE2 moukaroi taululle viidentoista maalin eron.  Kapealla miehistöllä Janakkalasta Hervantaan saapunut sarjajumbo Exodus sai kylmää kyytiä lopulta 16-1 numeroin.

Maalintekoharjoituksissa kotijoukkueen pisterohmuna toimi hienoon vireeseen päässyt Mika Knuuti tehoin 3+4. Myös Jere Mäkinen pääsi parantelemaan henkilökohtaista pistesarakettaan tehojen ollessa 2+4. Niko Virtanen löysi kiintiönomaisesti verkkosilmukat taas neljästi ja operoi lopulta pistein 4+1. Myös Matti Kähkönen sai vihdoin apinan niskastaan ja päätti pitkän maalittoman putkensa lopulta tyylikkäästi hattutemppuun. Ottelua pelattiin lopulta 37 minuuttia, kunnes viidentoista maalin ero riitti lähettämään Exoduksen kotimatkalle. Murskajaisten tarkemmat tilastot ovat linkin takana.

Futsalin Tampereen Kolmonen on tällä kaudella osoittautunut todella tiukaksi nousutaistelun osalta. Sarjakärki Fenix FT ns. hoiti oman ottelunsa TaPaa vastaan kolmanneksi viimeisellä kierroksella, ja myös ACE2:n kanssa tasapisteissä oleva KaVo onnistui voittamaan FC Vihniön niukasti vieraissa 6-7. Fenix johtaa sarjaa pisteen erolla ACE2:een ja KaVoon, kun kaikilla on jäljellä kaksi peliä. ACE2:lle viidentoista maalin voitto oli todella tärkeä, sillä tasapisteissä paremman maalieron omaava joukkue saa nousupaikan. Lauantain voitolla ACE2 ohitti KaVon paremman maalieron turvin.

Toiseksi viimeinen kierros pelataan ensi viikonloppuna, kun lauantaina KaVo isännöi Valoa ja Kaupissa Fenix ottaa mittaa FC Vihniöstä. ACE2 on tulessa sunnuntaina, kun vastaan asettuu vieraskentällä PP-70/2. Huippujännittävä sarjan nousutaistelu saa arvoisensa päätöksen viimeisellä kierroksella 8.3., kun KaVo saapuu Tampille ACE2:n vieraaksi.