ACE2 sai haluamansa revanssin Parolassa lauantaina 9.2., kun FC Vihniö joutui toteamaan vierasjoukkueen paremmaksi lukemin 3-9. Syksyllä Tampilla pelattu kaksinkertaisen sarjan ensimmäinen osaottelu päättyi ACE2:n harmilliseen 3-4-tappioon.

Ottelua hallitsevasta joukkueesta ei ollut loppujen lopuksi juuri epäselvyyttä, sillä vierasjoukkue oli selkeästi päättänyt lähteä Tampereelle mukanaan täydet pisteet. Ensimmäistä maalia saatiin kuitenkin odottaa seitsemän minuuttia, kunnes lopulta hattutempun iskenyt Jere Mäkinen siirsi vieraat johtoon. Hetkeä myöhemmin Niko Virtanen tuplasi johdon, ja ensimmäisellä puoliajalla vielä Niko Mäkipää ja väkevästi läpi ottelun esiintynyt Mika Knuuti löivät taululle maalin mieheen. Puoliaikatilanne oli näin 0-4.

Toinen puolikas jatkuikin pitkälti siitä mihin edellinen jäi, ja ACE2 vyörytti hyökkäyksiä kohti kotijoukkueen maalia kerta toisensa jälkeen. Erityisesti kakkoskenttänä otteluun lähtenyt nelikko Knuuti-Mäkinen-Mäkipää-Ville Peräkorpi pelasi parhaimmillaan silmiä hivelevää tikitakapalloa. Knuuti ja Mäkipää osuivat toisella puolikkaalla molemmat toistamiseen, ja ykköskentästä maalinteossa onnistui ACE2:lta jo tuttuun tapaan toistamiseen Virtanen. Loppulukemat 3-9 eivät silti kerro aivan koko pelin kuvaa, sillä useat vieraiden maalipaikat löysivät tiensä silti maalikehikoiden väärälle puolelle, ja näin niin sanotut kaksinumeroiset jäivät tekemättä.

ACE2:n taistelu noususta jatkuu lauantaina, kun sarjajumbo Exodus saapuu Tampille vieraaksi. Tervetuloa seuraamaan!

Ottelun tilastot ovat täällä. Ottelu myös videoitiin kotijoukkueen kuvaustiimin toimesta, ja sen voi katsoa alta.

FC Vihniö – ACE2