Naiset kohtasivat lauantaina kotona MuSaFutsalin. Ennakkoasetelmat otteluun olivat mielenkiintoiset, sillä joukkueet olivat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla ja tasapisteissä. Molemmat olivat myös kokeneet harmittavat tappiot edellisenä viikonloppuna, joten tässä pelissä tarjolla olevat pisteet olivat sitäkin tärkeämmät. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja kamppailua käytiin enimmäkseen kentän keskialueella. Ajoittain molemmat joukkueet pääsivät käyttämään palloa myös hyökkäysalueella, mutta nämä tilanteet eivät juurikaan maalivahteja työllistäneet. Noin neljän minuutin kohdalla ACE:lle avautui kuitenkin hyvä maalintekopaikka, kun hyvän prässin seurauksena Oona Jaatinen pääsi yrittämään MuSa-vahti Siiri Liljan ohitusta, mutta tämä tilanne päätyi kulmaksi. Tästä ei kauaa, kun ACE:n toisen rikkeen seurauksena MuSa sai vapaapotkun erinomaiselta paikalta, mutta Tiia Ropanen ACE:n maalilla hoiti homman. Kuuden minuutin kohdalla ACE sai toisen hyvän maalintekopaikkansa, kun Sini Lauermaa haastoi vasemmalla laidalla ja tarjoili maalin edustalle Maria Tetrille, jonka veto kuitenkin suuntautui ohi maalin. MuSallekin aukesi muutama kohtalainen paikka tehdä maali, mutta Ropanen oli näissä hyvin mukana. Kahdeksan minuutin kohdalla saatiin vihdoin maalihanat auki, kun kulman jälkeen Tiia Ropanen heitti pitkän avauksen kohti MuSa-maalia, jossa Maria Tetri siirsi pallon ensimmäisellä kosketuksella ohi Liljan. Tässä vaiheessa ottelua oli myös MuSan virhetili jo täynnä ja ottelu näytti olevan enimmäkseen ACE:n hallintaa. MuSa pääsi kyllä hyökkäämään muutamaan otteeseen, mutta ACE:n puolustus toimi erinomaisesti. Noin 12 minuutin kohdalla MuSa otti kuudennen virheen ja ACE pääsi viemään pallon kympille. Sini Lauermaa ampui kympin, mutta Siiri Lilja torjui. Ensimmäisenä irtopallossa oli kuitenkin Tetri, jonka kautta pallo päätyi Oona Jaatiselle, jolla oli helppo työ siirtää pallo lähes tyhjään maaliin. Peli rullasi ACE:n osalta erittäin hyvin, mitä toki auttoi 2-0 johto ja MuSan täynnä oleva virhetili. Pallo pyöri siis enimmäkseen vieraiden päässä ja 16 minuutilla ACE pääsi jälleen kympille. Toistamiseen pallon taakse asettui Lauermaa ja toistamiseen Lilja torjui, mutta tällä kertaa MuSa siivosi pallon pois ennen kuin ACE pääsi kasvattamaan johtoaan. Myöskään MuSa ei onnistunut ohittamaan ACE puolustusta ja  Tiia Ropasta ensimmäisen puoliajan lopulla ja näin tauolle mentiin ACE:n 2-0 johdossa. 

Toiselle puoliajalle MuSa nosti prässiään ja ACE ei päässyt alkuun hyödyntämään MuSa ryhmityksen selustaan muodostunutta tilaa. Muutaman minuutin pelin jälkeen paine siirtyi toden teolla ACE-päätyyn, mutta puolustus toimi hyvin ja Tiia Ropanen torjui kaiken, mitä kenttäpelaajat eivät ehtineet peittää. MuSa kolisteli tolppiakin, mutta maalia se ei ACE:n onneksi saanut aikaan. Kauaa ei kuitenkaan kestänyt, kun kotijoukkue pääsi taas peliin mukaan. Ottelu jatkui ensimmäisen puoliajan tavoin tasaisena ja molemmat sai tilaisuutensa hyökätä. ACE:n hyökkäyksissä olisi toivonut huolellisempaa viimeistelyä, niin lukemat olisivat voineet olla vieläkin paremmat. MuSan peli vaikutti olevan hyvin vahvasti heidän ykköskenttänsä varassa, kun taas ACE:n molemmat kentät pystyivät vahvaan tekemiseen niin puolustus kuin hyökkäyspäässä.  Epämääräisten virheiden lisäksi seuraava tilastomerkintä tuli ajassa 29:38, kun Lauermaa ja Tetri pelasivat Tetrin läpi vasemmalta laidalta ja tämän veto kolahti takatolpan kautta verkkoon ja lukemiksi 3-0. Tästä ei kuitenkaan kulunut minuuttiakaan, kun MuSan Netta Hannulla näki sivurajaa antaessa maalin etukulman olevan auki. Kova veto otti kosketuksen ACE-pelaajaan ja näin syntyi 3-1 kavennus. Puoliajan lopulla kotijoukkue pääsi muutaman pelaajan toimesta haastamaan Siiri Liljaa, mutta valitettavasti sijoitukset eivät tällä kertaa osuneet. MuSa yritti vielä ottelun lopussa hakea kavennusta viidennellä kenttäpelaajalla, mutta ACE:n AV puolustus toimi erinomaisesti. Näin ACE:lle 3-1 voitto ja erittäin tärkeät kolme pistettä. 

Joukkueiden parhaina palkittiin Netta Hannulla (MuSa) ja Tiia Ropanen (ACE).

Tilastot ja kooste