TamppiAreenalla saatiin nauttia vaihteeksi Futsalin Kolmosesta peräkkäisinä viikonloppuina, kun ACE2 isännöi ensin TaPaa 19.1. ja Valoa 27.1. Tasaisessa Kolmosen kärkitaistossa ACE2 piti molemmista peleistä täydet pisteet Hervannassa 6-2 ja 11-2 voitoin.

TaPaa vastaan pelatussa ottelussa kotijoukkueen ykköspyssy oli jälleen Niko Virtanen tehoin 2+1. Niin ikään Tuomo Hentilä onnistui ottelussa maalinteossa kahdesti. Isäntien tolppien välissä Valtteri Kannosto venyi useamman kerran upeasti pallon tielle vanhaa seuraansa vastaan, pitäen vieraat näin etäällä tasoitusmahdollisuuksista. Ottelun tarkemmat tilastot löytyvät linkin takaa.

Sunnuntaina 27. tammikuuta Tampille saapui Mäntästä vajaamiehinen Valo, ja ottelun kulku olikin sen mukainen. Valo ei pysynyt lainkaan kotijoukkueen laajemman ja laadukkaamman rosterin vauhdissa, ja ACE2 vyöryi vieraiden puolustuksen yli maalipaikoille kerta toisensa jälkeen. Useampaankin osumaan oli isännillä mahdollisuuksia, mutta Valon maalivahdin muutamat erinomaiset torjunnat pitivät lopulta numerot ”vain” 11-2:ssa. Isäntien pistenikkarina toimi kapteeni Jalmari Ohmeroluoma, joka tehoili itselleen kahden syöttöpisteen lisäksi knallin päähän hattutempun muodossa. Ottelun tilastot löytyvät täältä.

Etenkin runsasmaalinen Valo-voitto oli ACE2:lle tärkeä, sillä tasaisessa kärkitaistossa maalierolla voi olla kauden lopussa suuri merkitys. Ensi viikolla on luvassa hengähdystauko, jonka jälkeisellä viikolla ACE2 matkaa Parolaan hakemaan revanssia FC Vihniöstä alkukauden notkahdukseen.