ACE naiset saivat sunnuntaina vieraita Jyväskylästä, kun Tamppi Areenalle saapui Kampuksen Dynamo. ACE:lla oli takana jatkoaikatappio Vaasasta, kun taas KaDy oli pitkästä aikaa ottanut 3 pisteen voiton, kun se kaatoi kotonaan Ylöjärven Ilveksen. Ottelu alkoi tasaisella väännöllä, kun pallo oli vuoroin molemmilla joukkueilla. Ensimmäinen vaarallinen tilanne nähtiin kuitenkin ACE:n maalilla, kun KaDy-pelaajan laukaus kolahti tolppaan, josta ACE:n onneksi se kuitenkin jatkoi matkaa yli sivurajan. KaDy puolusti omaa maalinedustaansa erittäin tiivisti ja hyökkäsi vastaan aina kun siihen tuli mahdollisuus. ACE sai tästä huolimatta kuitenkin luotua muutaman erittäin hyvän maalintekopaikan, mutta viimeistelyssä ei ensimmäisellä puoliajalla onnistuttu. 

Toinen puoliaika alkoi ACE:n kannalta pahimmalla mahdollisella tavalla kun pallo jouduttiin kaivamaan omasta maalista vain viisi sekuntia aloitusvihellyksestä. ACE:n puolustuksessa tapahtui merkkausvirhe ja KaDy rokotti siitä tehokkasti ja siirtyi 0-1 johtoon. Tämän jälkeen ACE otti kuitenkin päättäväisesti pallonhallinnan itselleen ja pallo pyörikin enimmäkseen KaDyn kenttäpuoliskolla, vaikka todellista uhkaa vierasmaalille ei saatukaan luotua. Toisen puoliajan edetessä tilanteita syntyi enemmän ja enemmän, mutta valitettavasti useampi yritys pysähtyi joko vieraiden puolustusmuuriin tai suuntautui liiaksi päin maalivahtia. Ajassa 27:30 nähtiin kuitenkin erikoinen tasoitus, kun ACE nosti kulmapotkun maalille, jossa Oona Jaatinen jatkoi pallon päällä eteenpäin ja Minna Kivelä käytännössä käveli pallon maaliin asti. Myös maalin jälkeen ACE jatkoi hallintaa ja KaDy pääsi vain satunnaisesti iskemään vastaan. KaDy kuitenkin käytti maalipaikkansa erittäin tehokkasti, sillä ajassa 34:06 KaDy meni jälleen johtoon viimeistellen yhden harvoista hyökkäyksistään. Kauaa ei kuitenkaan ACE:n tarvinut olla takaa-ajoasemassa, sillä jo ajassa 34:28 syntyi 2-2 tasoitus. Jonna Aro ja Heidi Rannikko pelasivat seinäsyötön kentän vasemmalla puolen ja Heidi Rannikko sijoitti etukulmasta sisään uransa ensimmäisen liigamaalin. Varsinaisen peliajan viimeisillä minuuteilla ACE:lla oli muutamakin herkullinen maalintekopaikka, mutta tällä kertaa ei edes onni ollut mukana näissä tilanteissa ja näin siirryttiin jälleen jatko-otteluun. Jatko-ottelu näytti hyvin paljon samalta kuin ottelun toinen puoliaika ja ajassa 43:42 nähtiin ratkaisu, kun Maria Tetri sai tilaa edetä oikealla laidalla ja tarjoili maalin edustalle vapaaksi jääneelle Oona Jaatiselle, joka nosti pallon yli KaDy-vahdin ja näin ACE:lle jatkoaikavoiton lukemin 3-2.

Tilastot ja kooste