ACE2 nappasi perjantai-iltana TamppiAreenalla komean kotivoiton 9-1 numeroin. Kotijoukkueen ykkösmies oli kiistatta Niko Virtanen tehoin 4+1. Paluu futsalkentille olikin väkevä, sillä ottelu oli Virtaselle kauden ensimmäinen futsal-ottelu kesäkauden viimeisessä ottelussa tulleen ikävän reisivamman jälkeen.

Virtanen avasi ACE2:n maalihanat ensimmäisen puoliajan lopulla. Isännät saivat tauon jälkeen muutenkin paremman otteen pelistä ja ketsuppipullo aukesi heti puoliajan alussa Virtasen osuessa toistamiseen. Hattutemppuun oikeuttanut maali syntyi kuudesta metristä toisen puoliajan puolessa välissä. Tämäkään ei ”Nummelan Neymarille” riittänyt, vaan neljäs maali oli tyly chippi maalivahdin ohitse. Virtasen lisäksi maalinteossa onnistuivat Mika Knuuti kahdesti, Miika Varjonmaa ja Tuomo Hentilä kerran ja niin ikään kauden ensimmäisen ottelunsa ACE2:ssa pelannut Miika Tuovinen.

ACE2:n valmentaja Joni Kyllönen kommentoi ottelua seuraavasti:

Oli meiltä melko suvereeni esitys. Puolustussuuntaan onnistuttiin erinomaisesti, eikä Kannostolla paljoa hommia pelissä ollut. Pakotettiin vastustaja roiskimaan pitkiä palloja, tultiin hyvin tuplaamaan ja selvitettiin orastavat vaaralliset tilanteet hyvin. Maalintekoon täytyy vielä kaivaa lisää terävyyttä, mutta onneksi tänään luotiin niin paljon laadukkaita maalipaikkoja, että tulos ei ollut missään kohtaa epäselvä. Virtasen paluu loukkaantumisen jäljiltä antaa myös extraboostia kevätkautta ajatellen.

Ottelun tilastot löytyvät täältä.

ACE2:n taival Tampereen Kolmosessa jatkuu vuodenvaihteen jälkeen loppiaisena, kun kierroksen kärkikamppailu käydään Kangasalla ottelulla KaVo – ACE/2.