Perjantai-iltana oli tiedossa tiukka vääntö, kun Tamppi Areenalle asteli Naisten Futsal-Liigaa johtava Ilves FS. Eroa toisena olevaan kotijoukkueeseen oli kuitenkin vain kaksi pistettä, joten suoralla voitolla ACE olisi napannut itselleen tuon piikkipaikan sarjataulukosta. Perjantaina mentiin kuitenkin pitkän kaavan mukaan aina rangaistulaukauksiin asti. ACE joutui lähtemään peliin ilman liigan maalipörssinä toisena olevaa Oona Jaatista, mutta muuten sai kuitenkin jalkeille hyvän kokoonpanon. Ensimmäinen puoliaika alkoi kotijoukkueelta hyvin, kun vastustaja pidettiin hyvin kaukana vaarallisilta tekopaikoilta ja oma peli oli hyvin kasassa. ACE pääsi rakentamaan muutaman erittäin hyvännäköisen paikan, kun Ilves puolestaan sortui loppuhetkillä huonoihin ratkaisuihin tai ACE pelaajat olivat aina viime hetkellä edessä. Avaismaali nähtiin jo pelin kuudennella minuutilla, kun Maria Tetrin nosto löysi pystyyn juosseen Sanna Koskisen, joka nosti hallitusti yli vastaan tulleen Ilves-vahdin. ACE jatkoi hyvää peliään ja vaikka Ilves sai hetkittäin pidettyä palloa, ei se juuri vaarallisille alueille pallon kanssa päässyt. Niinä harvoina hetkinä kun Ilves pääsi uhkaamaan ACE:n maalia Leena Lepikonmäki torjui erinomaisesti kaikki yritykset. Voisikin siis sanoa, että tauolle mentiin ihan oikeutetusti ACE:n 1-0 johdossa.

Toisella puoliajalla Ilves lähti hieman nostamaan prässiään ja puoliajan edetessä yhä enemmän. Puoliajan alku oli kuitenkin tasaista vääntöä ilman vaarallisempia maalipaikkoja kummassakaan päädyssä. Puoliajan edetessä intensiteetti kuitenkin kasvoi ja molempien voitonhalu kävi selväksi katsojille. Molemmat joukkueet kartuttivat myös korttisaldoaan pelin aikana. Ilveksen painostus ei tuottanut tulosta ja muutamaa minuuttia ennen peliajan päättymistä Ilves päätti hakea tasoitusta ”lentävällä” maalivahdilla. Lähes välittömästi tämän jälkeen Ilveksen Emilia Jokisalon laukaus tai syöttö kimposi epäonnisesti ACEn oman pelaajan käden kautta maaliin. Näin peli jatkui 5 minuutin jatkoajalle. Jatkoajalla nähtiin samaa tiukkaa vääntöä ja Ilveksen pelaajalla oli myös yksi avopaikka, josta ACE:n onneksi pallo ohi maalin. Näin peli jatkui rangaistuslaukauskilpailuun, jossa ainoan maalin teki Sini Lauermaa ja Tiia Ropanen torjui kaikki kolme vetoa. Näin siis ACE:lle kaksi pistettä ja Ilvekselle yksi ja tilanne sarjassa säilyy samana, mutta ero kaventui yhteen pisteeseen. Parhaina pelaajina palkittiin hienon pelin maalissa pelannut Leena Lepikonmäki (ACE) ja hyviä ootteita kentällä esittänyt Emilia Jokisalo (Ilves FS). 

Tilastot ja kooste