ACE kohtasin keskiviikkoiltana kotonaan Mad Maxin Valkeakoskelta. Alemman sarjatason joukkue lähti otteluun rohkeasti prässäten ylhäältä. ACE:lle tämä viikopeli tarjosi jälleen mahdollisuuden kierrättää pelaajia ja näin säästää myös hieman jalkoja perjantain liigaottelua varten. Mad Max ei missään nimessä ollut helppo vastus ja ACE:n maalivahti Leena Lepikonmäki saikin illan aikana ottaa useamman kopin pitääkseen maalinsa puhtaana. ACE:n peli oli hieman hakemista varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ja tuntui, että hyökkäyspeli ei lähtenyt missään vaiheessa kunnolla rullaamaan. Yksittäisiä paikkoja ACE toki sai luotua ja niistä saatiin myös ensimmäinen maali ajassa 6:33 kun nopeasta kierrätyksestä Jonna Aro pelasi pallon maalille, jonne oli liikkunut Minna Kivelä, joka vastustajan maalivahdin estelyistä huolimatta pääsi ohjaamaan pallon takatolpalta maaliin. Ensimmäisellä puoliajalla ei enempää maaleja nähty, vaikka paikkoja oli molemmissa päissä tosin enimmäkseen kamppailu käytiin kentän keskialueella.

 

 

Toisella puoliajalla ACE sai taas tuoreita jalkoja kentälle ja hetkittäin peli rullasi oikein hyvinkin. Silti hyökkäyksten loppuun saattamisessa oli toivomisen varaa. Toinen maali nähtiin kuitenkin jo ajassa 21:02, kun Oona Jaatinen tuttuun tapaan laittoi pallon takanurkkaan hyvin pienestä kulmasta. Lisäosumia saatiin odottaa tovi ja 3-0 loppulukemista vastasi vasta toista peliään ACE-paidassa pelannut Heidi Rannikko. Anne Riekki pelasi pystysyötöllään juuri kentälle tulleen Rannikon yksin läpi ja tämä ei erehtynyt, vaan siirsi varmasti pallon maaliin. Mad Maxin pelaamisessa oli ihailtavaa heidän pelirohkeus ja hieman paremmalla viimeisen hyökkäysalueen pelaamisella ACE:n illasta olisi voinut tulla todella vaikea. Kotijoukkue pelasi kuitenkin varmasti itsensä Futsal Cupin seuraavaan vaiheeseen, jossa vastaan asettuu voittaja ottelusta FC Nokia – Ylöjärven Ilves.

Ottelun tilastot ja kooste