Lauantain ensimmäinen ACE-Riemu ottelu alkoi ACE:n selvällä hallinnalla Riemun puolustaessa maltillisesti. Ensimmäinen maali syntyi jo toisella minuutilla Oona Jaatisen prässätessä vahvasti Riemun alinta pelaajaa ja riiston saatuaan sijoitti pallon ohi vastaan tulleen Riemu-vahdin. Kotijoukkueen hallinta jatkui myös maalin jälkeen, mutta Riemun maalivahti ei suuremmin hommiin joutunut pelaajien blokatessa suurimman osan vedoista. 2-0 maali nähtiin puoliajan puolivälissä jälleen prässin seurauksena, kun Jonna Aro nappasi riiston keskellä hyökkäysaluetta ja iski pallon alanurkkaan. Puoliajan edetessä ACE sortui hieman hätäilyyn, vaikka suurta painetta vierajoukkue ei asettanut. Näistä tilanteista Riemu pääsi muutamaan otteeseen erittäin vaarallisen näköiseen vastahyökkäykseen, mutta ACE:n maalia vartioinut Tiia Ropanen piti huolen, että tilanteet eivät näkyneet tulostaululla.

Toinen puoliaika jatkui hyvin samanlaisena. Puoliaikaa ehti vanheta vain reilu kolme minuuttia, kun Oona Jaatinen pääsi puttamaan lähes tyhjiin Maria Tetrin erinomaisesta esityöstä. Vahvaa peliä pelannut Tetri iski myös itse maalin vain neljä minuuttia edellistä, kun Tetri pelasi seinäsyötön Sanna Koskisen kanssa ja viimeisteli keskeltä lukemiksi jo 4-0. Toisella puoliajalla Riemun maalipaikat olivat erittäin vähissä, vaikka muutama pallonhallintahetki puoliajan loppupuolella nähtiinkin. Kotijoukkueen johto pysyi vahvana ja ACE pääsi pelin aikana testaamaan erilaisia kokoonpanojakin. Kentällä nähtiin myös liigadebytantti Heidi Rannikko, joka esitti vahvoja otteita päästessään kentälle pelin loppupuolella. Loppulukemat 5-0 syntyivät noin 10 minuuttia ennen loppuvihellystä, kun Sanna Koskinen siirsi laidasta pallon keskelle liikkuneelle Sini Lauermaalle, joka tökkäsi pallon verkon perukoille. Ottelun parhaina palkittiin ansaitusti ACE:n Maria Tetri ja Riemun Heidi Malkki. ACE:n taktiikka toimi erinomaisesti Riemua vastaan ja puolustuspeli otti taas askeleita eteenpäin. Ensi viikolla on luvassa kaksi peliä, kun ensin keskiviikkona pelataan Cup-ottelu Mad Maxia vastaan ja perjantaina vastaan asettuu liigakärki Ilves FS. Molemmat pelit ovat ACE:n kotipelejä ja ensi viikolla nähdään kuinka ACE:n taktiikka puree eritavalla puolustavaa joukkuetta vastaan.

Ottelun tilastot ja kooste