ACE piti edelleen puhtaan saldon Riemua vastaan ja palasi pisteiden makuun komealla 3-1 voitolla sarjan piikkipaikkaa pitäneestä vierailijasta. Viime vuodet Riemu on pelannut Futsal-liigassa, joten joukkueet eivät ole kohdanneet, mutta aikaisemmilla kausilla Ykkösessä ja Opiskelijoiden SM-kisoissa pelatuissa keskinäisissä otteluissa ACE on joka kerta ollut vahvempi.

ACE sai otteluun lentävän alun ja iski avausmaalin jo ajassa 1:42. Santtu Ojala toimitti rajapotkun jälkeen pallon takatolpalle, josta se kimposi Riemun Ville Vanttajan kautta omaan maaliin. Avausjaksolla ACE vaihteli prässitasoa onnistuneesti ottaen välillä ylhäältä kiinni ja välillä vetäytyen alemmas pystyen pitämään Riemun pois tekopaikoilta. Omat tilanteet syntyivät pääasiassa pallonriistojen jälkeen. Toinen maali syntyi erän puolivälissä, kun Ojala riisti pallon puolessa kentässä ja pelasi sen oikeaan laitaan klassisen takakierron suorittaneelle Matias Mäenpäälle. Ottelun ainoata vaihtoa pelannut Mäenpää laukoi pallon kohti takatolpalle juossutta Rasmus Hämäläistä, mutta Vanttaja oli jälleen jalkoineen välissä ja ohjasi pallon jo toisen kerran omaan maaliin.

Pari minuuttia myöhemmin koko ottelun vahvasti vääntänyt Joona Neuvonen pakotti jyväskyläläiset rikkomaan ja hankki vapaapotkun n. 10 metristä. Neuvonen asettui itse pallon taakse ja laukoi maata pitkin ACE:n 3-0 johtoon. Riemu pääsi kuitenkin kuittaamaan tämän heti seuraavassa vaihdossa. Jonne Forsström ohitti ACE:n prässin oikealla laidalla ja laukoi kuljetuksen päätteeksi pallon voimalla etukulmasta sisään. Ensimmäisen jakson loppu mentiin tasaisissa merkeissä ja puolittaisia tilanteita nähtiin molemmissa päissä. ACE sai pallon vielä kertaalleen maaliviivalle asti, mutta lisämaaleja ei nähty, joten tauolle siirryttiin teekkareiden 3-1 johdossa.

Toisella puoliajalla vierailijat ottivat pallonhallinnan entistä selvemmin itselleen, ACE:n jatkaessa tiivistä ja uhrautuvaa puolustamista. Muutaman kerran Riemu pääsi iskemään ACE:n selustaan, mutta kotijoukkueen maalilla varmasti esiintynyt Valtteri Kannosto luki tilanteet erinomaisesti ja tuli katkomaan orastavat lähentelyt. Ottelun loppuhetkillä Riemu yritti kavennusta vielä ”reikäpaidalla”. Myös alivoimapuolustaminen toimi kuitenkin tänään mallikkaasti ja vierailijat eivät vaaranpaikoille päässeet. Lähempänä lisämaaleja oli ACE, mutta tällä kertaa tyhjään maaliin ei osunut. Ottelu päättyi siis 3-1 lukemiin ja joukkueen lisäksi myös kauden ennätysyleisö pääsi juhlimaan riemukasta päänahkaa. Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittiin pohjapelaajan paikalla lukuisia syötönkatkoja tehnyt ja vastustajien tunteita kuumentanut Henrik Rahikainen.

Kahdessa ensimmäisessä maalissa vahvasti mukana ollut Ojala oli luonnollisesti tyytyväinen pelin jälkeen: ”Alun maalin ansiosta pystyimme puolustuksen kautta pelaamaan tasapainoisen pelin. Vaikka Riemu pitikin hyvin palloa, niin pystyimme pitkälti pitämään heidät pois vaarallisilta paikoilta fiksulla ja uhrautuvalla puolustamisella. Erikoistilanteissa ja transitiopelaamisessa olimme taas vaarallisia ja niistä maalimme myös saimme luotua”.

ACE:n pelit Futsal-Ykkösessä jatkuvat 17.11. joukkueen matkatessa Kaustisille vahvan alkukauden pelanneen sarjanousija Monkuloiden vieraaksi.