ACE kohtasi lauantaina kotonaan FTK:n ja sunnuntaina vieraissa MuSaFutsalin. Lauantaina ACE:n peli ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla ja FTK oli selvästi hallitseva osapuoli ottelun alussa. FTK pääsi useampaan otteeseen vaarallisille paikoille ja viidennellä minuutilla Tiia Juntikka hassutti pari ACE:n pelaajaa laidalla ja Sofia Husso pääsi siirtämään pallon etutolpalta maaliin. Maalin jälkeen ACE terävöityi ja pystyi hallitsemaan peliä enemmän. Ajassa 9:01 tuli harmittava takaisku kesken pitkän hallintajakson. FTK pääsi kulmasta pommittamaan kohti maalia ja veto kimposi epäonnisesti omasta pelaajasta maaliin ja tilanteeksi 0-2. Näissä lukemissa mentiin myös tauolle, mutta tauolta palasi jälleen kerran sisuuntunut ACE. Hallinta oli ensimmäisestä vaihdosta lähtien kotijoukkueella ja hallinta tuotti tulosta ensin ajassa 20:56 kun Jonna Aro tiputti ja Sini Lauermaa viimeisteli. Tasoitus tuli ajassa 23:48 kun ACE oli ensin hetken pyörittänyt hyvin peliä kuitenkin tuloksetta ja välittömästi tämän jälkeen Oona Jaatinen riisti pallon korkealla hyökkäysalueella ja iski lukemiksi 2-2. Tiia Juntikka pääsi kuitenkin oman riistonsa jälkeen siirtämään FTK jälleen johtoon (2-3) alle minuutin päästä edellisestä maalista. ACE ei kuitenkaan luovuttanut vaan tuli rinnalle ja ohi. Ensin ajassa 27:21 Noora Terho laittoi pallon maalin kattoon Anne Riekin syötöstä ja voittomaali syntyi ajassa 32:51 kun Maria Tetri tarjoili ja Oona Jaatinen viimeisteli. Pelin lopulla nähtiin myös ulosajo kun Tiia Juntikka repi läpiajoon pääseen Oona Jaatisen kumoon. ACE:n ylivoima ei tuottanut maaleja, mutta myöskään FTK ei pelin lopulla päässyt suuremmin uhkaamaan ACE:n maalia ja näin pisteet jäivät Tampereelle.

Tilastot ja kooste

Sunnuntain vastus tiedettiin myöskin kovaksi kun MuSa ja ACE sijaitsivat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla samalla pistemäärällä. Ottelu olikin tiukka ja alkoi melko varovasti molemmilla joukkueilla. Ottelun edetessä ACE pääsi kuitenkin pyörittämään omaa peliään hyvin ja ensimmäinen puoliaika oli oikeastaan molemmilta joukkueilta hallittua pelaamista ja maalipaikkoja syntyi molemmissa päissä. Tauolle siirryttiin kuitenkin 0-0 lukemissa. Toisella puoliajalla peli muuttui hieman suoraviivaisemmaksi MuSan nostettua prässitasoaan ja ACE:n hyödynnettyä vastahyökkäystilanteitaan. Ensimmäisenä verkkoa heilutti MuSa onnistuneen vaparikuvion päätteksi ajassa 22:31 maalintekijänä Mira Laurila ja syöttäjänä Jenna Oksanen. Peli kuitenkin jatkoi ailahteluaan ja ACE tasoitti ajassa 26:13 kun Maria Tetri pääsi etenemään laidalla ja vetämään kohti maalia, jossa odotti Anniina Myötyri ja siirsi pallon ilmasta maaliin. Enempää maaleja ei varsinaisella peliajalla nähty ja näin siirryttiin jatko-otteluun. MuSa luotti ylivoimapeliinsä ja otti maalivahdin tilalle lentävän maalivahdin aina kun mahdollista. Se ei kuitenkaan mitään vaarallista tuottanut ja lähempänä maalintekoa oli ACE aivan jatko-ottelun lopulla kun ACE:n laukaus kimposi tolpan sisäpuolelta takaisin kentälle. 10 metrin rangaistuslaukauskilpailussa ainoan maalin teki MuSan Jessica Kannosto ja näin MuSalle kaksi pistettä ja ACE:lle yksi.

Tilastot