ACE:n kauden avaus Team Vanpan vieraana alkoi hermostuneesti, kun hyökkäyspelissä syötöt karkailivat ja puolustuspelissä kommunikaatiokatkokset aiheuttivat vantaalaisille vaarallisia vastahyökkäyspaikkoja. Team Vanpa iskikin terävästi hienolla seinäsyöttökuviolla ja 5 minuutin kohdalla Petra Suutarinen puttasi pallon takatolpalta tyhjään maaliin.

ACE alkoi saamaan pitempiä pallonhallintajaksoja, mutta vantaalaiset taistelivat taklaten ja rikkoen ACEn vaaralliset maalintekoyritykset. Tamperelaisten puolustuspeli oli vaikeuksissa jakson lopulla ja Taika Hiltunen rouhi oman paluupallonsa maaliin. Jakson viimeisellä minuutilla ACE pääsi vihdoin testaamaan Vanpan maalivahtia Maija Huupposta ja heti verkoissa soi, kun Oona Jaatisen kova laukaus kavensi tilanteen 2-1 ennen taukoa.

Tauolla ACE keskittyi puolustuspelaamisen parantamiseen, mutta heti toisen jakson alussa ACE näyttikin pallollisen pelin osaamistaan. Pallo liikkui kaikkien neljän kenttäpelaajan kautta ja Noora Terho puttasi sen verkon perukoille vantaalaisten katsellessa vierestä. Ottelu jatkui tästä ACE:n hallinnassa, mutta vain maalipaikoissa arastelu esti johtomaalin synnyn. Ottelun parhaaksi ansaitusti valittu Oona Jaatinen kuitenkin päästi tamperelaiset piinasta, kun nopean hyökkäyksen jälkeen harhautti 1v1 tilanteessa puolustajansa ja laukoi takanurkkaan ACE:n johtoon. Heti perään ACE jatkoi vahvaa pallonhallintaansa ja seuraavaksi vantaalaisia rankaisi Minna Kivelä.

Pelin 33 minuutilla vantaalaiset pelasivat mallikkaan pitkän hyökkäyksen ja pakottivat ACE:n omalle puoliskolleen. Merkkausvirheen jälkeen taitava Petra Suutarinen pääsi laukomaan illan toisen maalinsa. ACE kuitenkin iski nopeasti takaisin 36 minuutilla, kun Oona Jaatinen viimeisteli vantaalaiset lahjasyötöstä illan kolmannen maalinsa! Loppua kohti vantaalaiset hakivat epätoivoisesti kavennusosumaa, mutta eivät päässeet ACE:n vahvan puolustuspelin läpi testaamaan hyvin pelannutta Leena Lepikonmäkeä. Ottelun tilastot löytyvät täältä.