ACE2:n vierasottelut jatkuivat alustavasta otteluohjelmasta poiketen viikon myöhässä, kun Pirkkahallin parkettiremontti esti pelaamisen edeltävällä viikolla. Perjantai-iltana kauden toinen vieraspeli saatiin kuitenkin pelattua, ja pullisteleville katsomoille saatiinkin vastinetta koko rahan edestä. Vastassa oli tällä kertaa Ilves FS Akatemia.

Ottelua ei keritty pelata kuin 4 minuuttia, kun ACE:n hyvin pelatusta kulmakuviosta Atte Sipilä pääsi laukomaan vieraat johtoon. Tämän jälkeen ACE:n pallonhallintapeli alkoi rakoilla valitettalla tavalla, ja Ilveksen nopeat vastahyökkäykset olivat vieraille myrkkyä. Ilves onnistui tekemään neljä maalia seitsemän minuutin sisään, ja 12 minuutin kohdalla tilanne olikin yhtäkkiä 4-1. Muutamaa minuuttia myöhemmin Miika Varjonmaa pääsi keskeltä tinttaamaan kavennuksen, maaliin syöttö ensimmäistä peliään ACE2:ssa pelaavalle Niko Virtaselle. Puoliajan lopulla Ilves löysi maalin perukat vielä kerran, ja tauolle siirryttiin kotijoukkueen johdossa 5-2.

Toisen puolikkaan alkuun sai ACE lisää lunta tupaan, kun Ilves lisäsi johtoaan ensin 6-2:een.  Vieraiden onneksi pian juuri pistesarakkeensa korkannut Virtanen peippasi tyylikkäästi Mika Knuutille tyhjän maalin ja laukoi seuraavassa hetkessä itselleenkin kauden avausosuman. ACE:n orastava kiri tuntui kuitenkin loppuvan ennen kuin kerkesi kunnolla alkaakaan, kun Ilves rokotti jälleen vieraiden merkkausvirheistä. 8-4 tilanteessa varauduttiin jo pelaamaan viidellä miehellä, mutta ACE oli päättänyt lähteä mukanaan täydet pisteet.

Takaa-ajon käynnisti illan toisella osumallaan Varjonmaa laukauksella ruuhkan takaa. Minuutin sisään myös unelmadebyyttiä pelaava Virtanen tuplasi maalimääränsä ja Roope Jetsu toi ACE:n jo maalin päähän. Tasoitusmaali oli tosiasia, kun Virtanen oman pallonriistonsa jälkeen käynnisti 2vs1-hyökkäyksen, jonka kävi itse viimeistelemässä hattutempun arvoisesti. Lopulta huikean takaa-ajon päätti myös hattutemppunsa sinetöivä Varjonmaa, kun Valtteri Seppälän nopea kulmapotku yllätti nukahtaneen Ilves-puolustuksen. Kotijoukkue haki vielä viidellä pelaajalla maalia, mutta ACE:n taistelu kesti päätössummeriin saakka.

Voitolla ACE2 nousi sarjataulukossa toiseksi. Seuraava peli pelataan jo sunnuntaina, kun vuoden viimeiseen peliin tulee vastaan PYRY.