TamppiAreena täyttyi futsal-huumasta lauantaina 4.11, kun kaksi kolmesta ACE:n miesten joukkueesta oli tulessa. Voitokkaan ACE1:n ottelun jälkeen pääsi ACE2 vihdoin myös avaamaan futsal-kautensa, kun vastaan asettui viime kaudella 4. divisioonassa vakuuttavaa jälkeä tehnyt ParVi. Tiedossa oli jo vieraiden viime kauden otteista päätellen, että taitava joukkue on vastassa.

Ottelu alkoikin suhteellisen tasaisissa merkeissä, mutta vieraat pääsivät avaamaan maalinteon viidennellä minuutilla hyvin pelatun vaparikuvion päätteeksi. Tästä ehdittiin jatkaa jo yli ottelun ensimmäisen puolikkaan puolenvälin, kunnes kotijoukkue avasi kauden maalihanat. Tuomo Hentilä löysi määrämittaisella luupilla sivurajapotkusta takatolpalle nousseen Miika Varjonmaan, jonka volley löysi verkkosilmukat.

Tämän jälkeen pallonhallinta alkoi enemmän siirtyä isännille. Hetkeä myöhemmin hienon syöttökuvion päätteeksi Samuli Ahvenainen pääsi puttaamaan takatolpalta ACE2:lle 2-1 johdon. Jo seuraavalla minuutilla Niklas Salminen hassutti vastapelaajan ja päätti komean yksilösuorituksensa tulisella laukauksella takakulmaan lisäten kotijoukkueelle mukavan taukojohdon.

Toisella puoliajalla ACE2:n peli alkoi rentoutua ja pelin hallinta siirtyi koko ajan enemmän isännille. Eetu Karpiola lisäsi ensin johtoa yhdellä ja pian läpiajosta Eero Haara jo lukemiksi 5-1. Kulmapotkun jälkitilanteesta Atte Sipilä herkutteli myös komeasti kauden avausmaalinsa lisäten johtoa. Vieraat pääsivät kaventamaan hetkeä myöhemmin, mutta kotijoukkueen maalilla Jouko Kallio piti hyvän tuntuisesta johdosta huolen parilla mahtavalla torjunnalla. Loppunumerot 7-2 viimeisteli Hentilä, joka pääsi testaamaan maalikehikoiden lujuutta pariinkin otteeseen.

ACE2:lle siis oikein onnistunut ja kauden avausotteluksi hyvä tasapainoinen esitys. Näistä asetelmista on hyvä jatkaa ensi viikonloppuna vieraskentille, kun vastaan asettuu IKU.