Naiset viettivät kuuden pisteen viikonloppua voittaen ensin lauantaina YIlveksen 1-0 ja sunnuntaina FTK:n 3-0. Kumpikaan vastustaja ei onnistunut purkamaan ACE:n prässiä, eikä näin ollen päässyt kiinni normaaliin pelinrakenteluunsa. YIlves puolusti pienessä kotiluolassaan uhrautuvasti eikä ACE:n vedot löytäneet tietään maalin perukoille kuin yhden kerran Maria Tetrin toimesta.

Niin YIlves kuin FTK joutui turvautumaan lähinnä vastahyökkäyksiin, mutta koko viikonlopun ACE:n puolustus oli timanttia eivätkä vastustajat juuri päässeet maalipaikoilla. Ne paikat mitä vastustajille siunaantui hoitui kovassa iskussa olevan maalivahtikaksikon Ropanen/Lepikonmäki toimesta. FTK:n verkkoja heilutti ensin Anne Riekki Maria Tetrin esityöstä. 1-0 lukemissa edettiinkin aivan ottelun loppuhetkille, jolloin Sini Lauermaa veti Oona Jaatisen antaman kulman maaliin ja tilanteeksi 2-0. FTK päätti yrittää vielä tasoitusta reikäpaidalla, mutta ”ACE-prässi” puri jälleen ja Jonna Aron riistosta Oona Jaatinen pääsi viimeistelemään 3-0 lukemat tyhjään maaliin.

YIlves – ACE tilastot ja kooste

ACE -FTK tilastot ja kooste