ACE naiset saivat käännettyä viikonlopun kotipelin lopulta selväksi 4-2 voitoksi Liikunnan Riemua vastaan. Tämän pelin tilastot ja kooste on nähtävissä täällä. Myös aikaisemman ACE – FC Nokian ottelun kooste löytyy ottelut-osiosta.

Tulevana viikonloppouna ACE kohtaa ensin lauantaina klo 17 vieraissa Ylöjärven Ilveksen ja heti perään sunnuntaina klo 14 kotona FTK:n. Helppo viikonloppu ACE:lla ei tule olemaan, sillä Ylöjärven Ilves on ottanut pisteen jokaisesta pelaamastaan ottelusta mukaan lukien pelin hallitsevaa mestaria Ilves FS vastaan. FTK puolestaan on aikaisempina vuosina ollut ACE:lle haastava vastus erityisesti vieraissa, mutta kotikentällä ACE on useammin poistunut voittajana. ACE:n puolustus on alkukauden peleissä ollut tiivistä maalivahtiemme Lepikonmäen ja Ropasen johdolla eli helppoa ei tule vastustajillakaan olemaan.