AC Estudiantes jalkapallojoukkue sijoittui lopulta kauden 2017 Vitosessa toiseksi, mikä oikeuttaa suoraan nousuun nelosdivariin. Lopulta kärkikolmikko päätyi kaikki 45 pisteeseen ja paremmuus ratkottiin keskinäisten perusteella, joissa ACE jäi toiseksi. Noustakseen ACE:n oli voitettava VesVi vieraissa kauden päätösottelussa lauantaina 30.09.2017. Mikäli ACE ottelun voittaisi, ei silloisen kärkikaksikon keskinäisellä ottelulla olisi ACE:n kannalta väliä, sillä kaikissa tapauksissa ACE sijoittuisi toiseksi. Näin lopulta kävi, kun VesVi kaatui Vesilahdella numeroin 0-3. Ottelu oli ACE:lta varsin ehjä ysikymppinen ja vastustaja pidettiin tehokkaasti poissa paikoilta. ACE:n maaleista vastasivat Hämäläinen, Hentilä ja Pöyry.

Nousua ehdittiinkin viikonloppuna jo juhlistaa varsin iloisissa tunnelmissa. Nousugaalassa tämän kauden parhaaksi pelaajaksi ACE:sta valikoitui Tuomo Hentilä, jonka 17+13 tehot 21 sarjapeliin kertovat omaa kieltään varsin onnistuneesta kaudesta.

Lopuksi koko ACE haluaa kiittää yhteistyökumppaneita (TTY, Toas, Insinööritoimisto Renovatek) sekä faneja hienosti sujuneesta kaudesta!