Tampereen piirin liittocuppia pelattiin tiistai-iltana 29.8.2017 Valkeakoskella, kun Mad Max ja ACE ottivat mittaa toisistaan. Mad Max oli noussut edellisenä vuonna Futsal Ykkösen voittajana Liigaan ja ACE puolestaan Tampereen piirin 2. divisioonasta Futsal Ykköseen.

Ottelu oli kauttaaltaan hyvin tasaväkinen, joskin Mad Max käytti tekopaikkansa kliinisesti hyväksi ja näin numeroiksi muodostui 5-2 kotijoukkueelle. Hyvästä pallonhallinnasta huolimatta ACE:n oli vaikea ujuttautua Mad Maxin tiiviin puolustuksen läpi. ACE:n maalintekijöinä kunnostautuivat ottelussa Santtu Ojala ja Joona Neuvonen.

ACE Futsal miesten kausi jatkuu harjoitusten ja harjoitusotteluiden merkeissä syyskuussa. Harjoitusotteluiden ajankohdat selviävät myöhemmin. Futsal Ykkösen kausi alkaa ACE:n osalta lauantaina 7.10.2017 kotiottelulla Zenith Myllypuroa vastaan.