Torstai-iltana 3.8.2017 pelattiin Lammilla varsin kovatempoinen ja viihdyttävä vitosdivarin kärkipään ottelu 0-0 lukemista huolimatta. Molemmat joukkueet kolisuttelivat maalin kehikkoa ainakin kertaalleen ja molempiin päihin olisi mahdollisesti voitu viheltää rangaistuspotku, mutta tällä kertaa mentiin ilman. Sääkin suosi ja nurmi ylsi samettisen asteikolle.

Ottelu alkoi vahvasti LaVen komennossa. ACE:n oli vaikea päästä omista pois LaVen väkevän prässin alta ja tyytyminen oli pitkälti puolustustaisteluun. Jokunen hyvä pallonhallintajakso mahtui kuitenkin väliin myös ACE:n osalta. LaVe ei kuitenkaan hyvästä painostuksesta saanut maalia aikaan ensimmäisen jakson aikana, vaikka pakottikin Erik Penttilän ACE:n maalilla hyviin torjuntoihin.

Toisella jaksolla ACE sai avattua peliä alusta alkaen paremmin ja kotijoukkuekin laski aggressiivisinta prässiä jo hieman, ilmeisesti bensaa myös säästellen. Tästä tarjoutui ACE:lle useampia pitkiä palloralleja LaVen kenttäpuoliskolla ja tilanteitakin saatiin luotua. Jakson yhtenä huippuhetkenä mainittakoon Rasmus Hämäläisen pusku pilkun kohdilta tolppaan. Myös LaVella oli toisella jaksolla omat tonttinsa, jotka tarjoutuivat terävien vastahyökkäyksien ja erikoistilanteiden seurauksena. Eräässäkin kulmapotkussa kolisuteltiin ylärimaa ACE:n päädyssä.

Tasaväkisen ja fyysisen väännön seurauksena pisteet kuitenkin tasattiin lukemin 0-0 ja sekös divarin muuta kärkipäätä miellyttää. Erityismaininta vielä Lammin kotiyleisölle, jota oli saapunut kulttuurista nauttimaan n. 30-100 hengen voimin!