Viikonloppuna palloiltiin Opiskelijoiden SM-kisat Hervannan Ahvenisjärvellä. ACE menestyi kisoissa hienosti sijoittuen lopulta toiseksi, vaikka reissu Eurooppaan jäikin kuittaamatta.

Alkulohkossa ACE kohtasi Vierumäen, Pol AMK:n sekä keskustan yliopiston APA:n. Näistä mukaan tarttui voitot APA:sta ja Pol Amkista, joten ACE matkasi välieriin lohkokakkosena Vierumäen jälkeen. Välierässä vastaan asettui ehkä turnauksen kovin joukkue, Liikunnan Riemu. Riemun varsin nimekästä ryhmää vastaan ACE lähti yrittämään perinteisellä ”Park the bus” -taktiikalla. Ensimmäisen puoliajan puolessa välissä alkoikin pieni toivon kipinä herätä, josko ottelu saataisiin vietyä rankkareille Riemun taitavasta pallonliikuttelusta huolimatta. Ahvenisjärven pieni kenttä edesauttoi puolustusblockin pitämistä tiiviinä, sillä Riemun läpisyötöt painuivat päädystä yli kerta toisensa jälkeen.

Koko ottelu ehdittiin pelata n. 49min (kokonaispeliaika 60min), kun Riemu vihdoin sai yrityksestään palkinnon. Erikoistilanteen jälkitilanteesta pallo pomppi rangaistusalueen ulkopuolelle, josta eurogoalmaisesti pallo ladattiin riman kautta ACE:n verkkoon. Tästä ACE ei kuitenkaan lannistunut, vaan olosuhteiden pakottamana alkoi luoda painetta Riemun päätyyn. Muutamaa minuuttia myöhemmin ACE sai kulmapotkun ja tasoitti hässäkän päätteeksi ottelun. Varsinaisen peliajan jälkeen suunnattiin rankkareille. ACE:lta onnistui 4/5 laukojaa ja Riemulta 3/5, kun ACE:n Kuusisto torjui ratkaisevan viimeisen laukauksen. ACE yllättäen finaaliin!

Finaalissa vastaan asettui toinen hyvä porukka, Cowabunga Tampereelta. Isommalla kentällä ACE:n uusintayritys bussista ennakolta taitavampaa joukkuetta vastaan ei kantanut hedelmää. Jo hyvissä ajoin Cowabunga tykitti pallon niin ikään kaukolaukauksella etuyläkulmaan ja teki vielä ensimmäisen jakson aikana toisen. Ajoittaisesta hallinnasta huolimatta ACE ei saanut kuin yhden pallon lopulta (kyseenalaisesti) Cowabungan verkkoon. Finaali 2-1 Cowabungalle. Onnittelut vielä voittajille ja kiitokset ACE:n puolesta järjestäjille erinomaisesti järjestetystä turnauksesta!