ACE vieraili lauantai-iltapäivänä Tervakoskella Paton vieraana. Olosuhteet olivat sangen vappuiset, kun lunta tuli vaakaan lähes koko ottelun ajan. Itse ottelu oli varsin tasaväkistä vääntöä, josta Pato kuitenkin kampesi voiton numeroin 3-1 (2-0) ja näin ACE:n meno Regions Cupissa tyssäsi 3. kierrokselle.

Ensimmäisellä puoliajalla mentiin ajoittain jopa ACE:n komennossa. Etsikkoaika ja pari hyvää maalipaikkaa jäi kuitenkin käyttämättä, kun taas Pato oli varsin kliininen toisessa päässä. Pato rakenteli pari hienoa hyökkäystä laitojen kautta ja päätyviivalta boksiin pelatut pallot löysivät hyvin kohteensa ja näistä jatkot pilkun kohdilta maaliin. Peli ensimmäisen puoliajan jälkeen 2-0. Toisella puoliajalla ACE ei saanut luotua enää samalla tavoin painetta Paton päätyyn ja 60min kohdalla Pato kuittasikin numeroiksi 3-0. ACE:n kavennus syntyi n. 5min 3-0 osumasta, mutta lopullista kirivaihdetta ACE ei saanut enää silmään Paton kontrolloidessa peliä.

ACE:n pelit jatkuvat ensi viikonloppuna OSM-kilpailujen muodossa, jossa mukana myös suuri osa 5. div joukkueesta. Heti viikonlopun jälkeen maanantaina 8.5. jatkuu ACE:n osalta Tampereen vitonen.