Huhtikuisessa illassa Ahvenisjärvellä ottivat toisistaan mittaa ACE ja FC Teivo. Tasaisen alun jälkeen ei voittajasta jäänyt lopulta epäselvyyttä. ACE vei ensimmäisen puoliajan nimiinsä 3-0. Toinen puoliaika jatkui siitä, mihin edellinen jäi, eli pitkälti ACE:n komennossa. Etsikkoaika jäi kuitenkin tässä kohdin hyödyntämättä ja Teivo kuittasikin kaksi helpon oloista maalia jakson alkupuolelle. Ensimmäisen kauniilla chipillä maalivahdin yli ja toisen hienosti kulmasta etutolpalta etukulmaan jatkaen. Ennen kuin sulaminen ehti kunnolla alkaa, painoi ACE vaihteeksi kierroksia koneeseen. ACE tuli takaiskuista takaisin viiden maalin voimin ja viimeiset 20min ottelusta olikin melkoista pelailua. ACE voittoon lukemin 8-2 (3-0).

Maalinteossa kunnostautui hattutempun muodossa vaihteeksi Mika Knuuti. Edellisestä raportista tutun Hentilän kuumageelit olivat ottelun alla lipsahtaneet niin sanotusti ”väärään paikkaan”, mikä hankaloitti maalitehtailua oleellisesti.

ACE:n kausi jatkuu heti ylihuomenna, kun matka käy Tervakoskelle Paton vieraaksi Regions Cupin 3. kierrokselle.